A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Blog

A KlímaProfi csapatának blogja klímákról, légtechnikáról.

Klímakarbantartással a spórolásért és az egészségmegőrzésért!

A klíma, légkondicionáló karbantartásához hozzátartozik annak tisztítása is, mely rendkívül fontos az egészség megóvása, a készülék teljesítményének megőrzése, valamint az eszköz élettartamának maximalizálásának érdekében.

Összefogás és jótékonyság a járványidőszakban

Nem kétséges, hogy a globális járvány mindannyiunk életét megváltoztatta. A COVID-19 minden területen kihívásokat hozott magával, nem kímélve a vállalkozásokat, cégeket és az állami szerveket, így a helyi közösségek és kulcsfontosságú intézmények támogatása soha nem volt ilyen létfontosságú, mint az elmúlt időszakban.

Együtt a fenntartható jövőért és a környezetért

Tudjuk, hogy a klímaváltozás egyike a modern világ legnagyobb kihívásainak, amelyekkel szembe kell néznünk. Cégünk ezért elkötelezett a fenntarthatóság, a környezetvédelem és a környezetvédelmi törekvések mellett. Mindig kutatjuk az új lehetőségeket és területeket, ahol csökkenthetjük az ökológiai lábnyomunkat.

Használja fel klíma vagy hőszivattyú telepítésére az állami lakásfelújítási támogatást!

Régi vágya komfortosabban élni, a nyári kánikulákat kényelmesebben átvészelni vagy könnyen kialakítható fűtési rendszert telepíteni? Akkor most lehetősége van, hogy állami támogatással kialakítsa új hűtési és/vagy fűtési rendszerét.

Megújuló energiaforrás biztosítása új építésű házakban, lakásokban 2021-től

2021-től minden új építésű ingatlanban, ahol 2020 év végéig nincs használatbavételi engedély, kötelező lesz legalább 25%-ban megújuló energiát alkalmazni. Jelen cikkünkben szeretnénk bemutatni, hogy ez a feltétel egyáltalán nem drágítja meg az építkezést, sőt, hosszú távon jelentős megtakarítás érhető el.

Mobilklíma, ami tényleg jó megoldás

Ismét közeleg a meleg, jön a nyár, sokakban felmerül a klímakérdés. Bár a legelterjedtebb az ún. magasfali split, vagy osztott klíma, mégis sokszor szóba kerül a mobilklíma.

Segíthet a klíma a koronavírus elleni küzdelemben?

A koronavírus járvány, a karantén intézkedések, valamint a "maradj otthon" mozgalom terjedésével felértékelődik otthonainkban a klímaberendezések létjogosultsága.

Megújult ECO sorozat a FUJITSU klímától

2019 tavaszától az R410A-s LLC sorozat váltó modellje a KPCA modell új környezetbarát R32-es hűtőközeggel. KPCA modell alkalmas kedvezményes H áram tarifa igénylésére is.

Idén is Superbrands díjas a Fisher

A Business Superbrands program az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait emeli ki, azaz olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókkal, hanem vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban. A díj olyan pozitív visszajelzés a Fisher brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat.

Elterjedőben a levegő-víz hőszivattyú

Nagy örömünkre szolgál, hogy a korszerű és környezetbarát, mégis kedvező áru levegő víz hőszivattyúk elterjedőben vannak. Az alábbiakban a Fujitsu Magyarország cikke olvasható, mely eredetileg az E-Gépész szaklap online kiadásában volt olvasható.