A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Fujitsu

Télen, nyáron Fujitsu. A Fujitsu klímák méltán kiérdemelték a világhírű elismerést, magas minőségükkel, a legalacsonyabb meghibásodási arányukkal (0,1%), a legkorszerűbb technikák alkalmazásával, környezettudatos szemléletükkel a legkeresettebb klíma márkák közé tartoznak. Széles modell választékkal rendelkeznek és a berendezéseik esztétikus megjelenésére is figyelnek, méltán nyerte el a Red Dot Design díjat. Kínálatunkban multi split oldalfali beltéri és kültéri egységű klímákat, parapetes, mennyezeti, és kazettás beltéri klímákat, oldalfali mono split klímákat, légcsatornás mono split klímákat talál.

A Fujitsu klímák nem olcsó kategóriásak, de a magas műszaki színvonal és hatékonyság, egyedülálló módon akár 10 éves kiterjesztett garancia, ezeket a tényeket szemlélve, kitűnő áron juthatunk légkondicionálóhoz, melyben az összes kényelmi funkciót is megtaláljuk, hogy csendes, tiszta levegőjű környezetben pihenhessünk. Döntsön jól, nézze meg Fujitsu klímáinkat részletesebben az adatlapjukon!

Rendezés:

Fujitsu UTP-SX236A osztóidom

Rendelhető
37.973 Ft

Fujitsu UTP-SX248A leválasztó idom

Rendelhető
37.973 Ft

Fujitsu UTP-SX354A osztóidom

Rendelhető
37.973 Ft

Fujitsu UTY-TFSXH3 USB Wi-Fi adapter

Raktáron
37.973 Ft

Fujitsu UTY-RSNYM vezetékes távirányító

Rendelhető
48.514 Ft

Fujitsu UTY-TFSXJ3 USB Wi-Fi adapter

Rendelhető
61.214 Ft

Fujitsu UTY-TFSXW1 USB Wi-Fi adapter

Raktáron
61.214 Ft

Fujitsu UTY-RNNYM vezetékes távirányító

Rendelhető
64.262 Ft

Fujitsu Compact ASYG07LMCE multi split klíma oldalfali beltéri egység 2 kW

Központi raktáron
111.800 Ft