A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.
Termékek Menü

Összehasonlítás

Klímaértékesítés telepítéssel az egész országban, teljes adminisztrációval!

Ön csak a klíma előnyeit élvezze!

Ne habozzon, forduljon hozzánk most, mert mi TELJES KÖRŰ szolgáltatásban részesítjük, a papírmunkát is beleértve!
Hívja szakértő munkatársaink az alábbi telefonszámokon (munkanapokon 8-17, szombaton 8-12 óra között):
Kovács Tamás 06-30/220-2600,
Havasi Ádám 06-30/420-5630,
Berke Bálint 06-30/571-9944,
Árvai Krisztina 06-30/903-9793,
vagy kérjen visszahívást itt!

Valamennyi általunk forgalmazott klíma inverteres!

Aludjon egészségesen és takarítson meg pénzt vele!

Egy egyszerű beállítással mindkettő teljesülhet, az éjszakai üzemmód funkció használatával egészségesebb lesz éjszakai pihenésünk és a klíma készülékünk is energiát takarít meg nekünk, mintha ugyanaz a beállítás menne nappal és éjjel is. Lássuk, ez hogy néz ki a gyakorlatban!

Éjszaka a szervezetünk regenerálódik, lelassul a mozgásunk, a lélegzésünk, több órát mozdulatlanul fekszünk, ilyenkor nincs szükségünk a nappali hőmérsékletre, nyáron pár fokkal magasabb, télen pár fokkal alacsonyabb hőmérséklet az ideális. Akkor jobban tud a szervezetünk pihenni. A klíma berendezéseknek vannak energia és komfort funkciói, az energia megtakarító funkciók közé tartozik az inverteres és a DC inverteres kompresszor és azéjszakai üzemmód.

Éjszakai üzemmód

Miért érdemes az éjszakai üzemmód beállítást alkalmazni, mi történik, ha ezt beállítjuk?

  • először auto módra áll át a ventilátor sebesség vezérlése
  • egy óra elteltével a beállított hőmérséklet 1 °C-kal emelkedik a nyári hűtési időszakban, télen fűtéskor 1 °C-kal csökken.
  • 2 óra elteltével az eredetileg beállított hőmérséklethez képest nyáron megemeli a hőmérsékletet 2 °C-kal, illetve télen lecsökkenti 2°C-kal. Innentől ezt a hőmérsékletet tartja a klímaberendezés.
  • 5-7 óra elteltével a készülék automatikusan kikapcsol.

Az éjszakai üzemmód leegyszerűsítve megemeli/lecsökkenti a hőmérsékletet, hogy pihentetőbbé váljon az alvás, és ezzel a gazdaságos üzemmóddal jelentős energiát is megspórol, mely áramszámláján is meg fog látszani.

Több apró trükkel teheti kényelmesebbé alvását, hogy ténylegesen pihentető és regeneráló legyen. Ráhangolódhat zenével, egy csésze gyümölcsös vagy gyógyteával, halk zenével, meditációval. A belső ráhangolódáson kívül nincs semmi másra szüksége. A tökéletes hőmérsékletről és kristálytiszta levegőről klímája gondoskodik. Nem kell törődnie mással, Önnek csak pihennie kell!