A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Több száz klíma raktárkészletről, azonnal!

Klímaértékesítés telepítéssel az ország egész területén, teljes adminisztrációval! Ön csak a klíma előnyeit élvezze!

Ne habozzon, forduljon hozzánk most, mert mi TELJES KÖRŰ szolgáltatásban részesítjük, a papírmunkát is beleértve! Hívja szakértő munkatársaink a következő telefonszámokon (munkanapokon 8-17 óra között):

Ingyenes szállítás!

Ne féljen a rezsinövekedéstől!

Klímáink egy kilowatt elektromos energiából legalább 4 vagy 5 kilowatt hűtési vagy fűtési energiát tudnak előállítani, így jóval gazdaságosabbak bármely gázkészüléknél és hagyományos villamos fűtőtestnél.

Fisher Comfort Plus FSAIF-CP-121AE3 multi split klíma oldalfali beltéri egység 3.5 kW

119.900 Ft
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: FI010201_12_DIM022_B
Elérhetőség: Rendelhető
Márka: Fisher
Ingyenes szállítás
29 éve a vásárlókért
Szakértő tanácsadás

Hívjon bizalommal, segítünk!

Munkatársaink munkanapokon 8-17 óra között állnak rendelkezésükre! Nem ér el minket, vagy elmúlt már 17 óra? Kérjen visszahívást vagy írjon nekünk az arajanlat@viky.hu e-mail címre!

Leírás és Paraméterek

Elektromos csatlakozás: 230 V, 1 fázis, 50 Hz, C 16A biztosíték
Csőméretek: 6.35/9.52 mm
Belső hőmérséklet: Hűtés: 16 ~ 32°C, fűtés: 0 ~ 30°C
Zajszint: Beltéri: 55 dB(A), kültéri: 59 dB(A)
Tulajdonságok Infra távirányító -fali tartóval Vezetékes távirányító -opció Memóriában eltárolható egyéni beállítás (Wifi vezérlésen keresztül) Digitális kijelzés "Gyerekzár" Kikapcsolható kijelzőpanel Szobahőmérséklet kijelzés "COLD PLAZMA" ionizátor "Hideg-katalitikus" szűrő Növelt hatékonyságú porszűrő Meleg indítás "Follow me" funkció 8°C temperáló fűtés Éjszakai üzemmód Párátlanító üzemmód TURBÓ üzemmód Alacsony zajszintű üzemmód/ Csendesített üzemmód Időzítés (24 óra idő intervallum) / WIFI vezérléssel heti programozhatóság Négyirányú automatikus légterelés (Swing) Automatikus átváltás (hűtés-fűtés között) Automatikus újraindulás áramkimaradás esetén 3D DC inverter Karterfűtés a kompresszoron és tálcafűtés a kondenzáror alatt ECO üzemmód Fokozatmentesen állítható beltéri ventilátor Billentyűzár Könnyű szerelhetőség és karbantarthatóság Öndiagnosztika-hibakijelzés Korlátozható hőmérsékletbeállítási tartomány -opció "GOLDEN FIN" bevonatú hőcserélő "BIO HEPA" finomszűrő Légterelő memória funkció Korlátozható teljesítményfelvétel (hűtési üzemben) Aktív tisztító funkció Hűtőköri hiba kijelzés "Ne fújj rám" funkció
Beltéri súlya: 10.2 kg

A Comfort Plus családról

Fisher Comfort Plus sorozat

Elegáns, letisztult megjelenés

Gazdaságos, költségkímélő és csendes működés

Kényelmi funkciói révén szinte észrevétlenül dolgozik azon, hogy az Ön igényeit maradéktalanul kielégítse

Telefonos applikációnk segítségével a világ bármely pontjáról vezérelheti klímáját, hogy otthon jó idő fogadja.

A Fisher Comfort Plus klímaberendezésekkel bárhonnan kommunikálhat* telefonján keresztül, így amikor hazaér, a kívánt hőmérséklet várja otthonában.
A DC inverteres teljesítményszabályozás olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energiamegtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest. A készülék kültéri egységének ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebb a működése.
"BLUE FIN" bevonatú hőcserélő, mely gátolja a gombák és a baktériumok megtelepedését
Négyirányú automatikus légterelés (le/fel és jobbra/balra) az egyenletes légeloszlásért.
„Follow me” funkció, vagyis, kihelyezett hőérzékelés: a távirányító megfelelő gombjának megnyomása után, a szobahőmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hőérzékelő fogja végezni. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.
Temperálási funkció a fagyvédelem elkerülésére: megfelelő beállítást követően, a készülék automatikusan bekapcsol, ha a levegő hőfoka 8°C alá csökken, így biztosítja a fagyvédelmet. Ez a funkció különösen nyaralóknál, vagy ritkán használt lakásoknál hasznos.
Öntisztító funkció: megakadályozza a belső hőcserélő felület penészedését, gombásodását és a baktériumok megtelepedését a készülékben. Hűtés és párátlanítás után a távirányító gombjának megnyomásával választható ez a funkció.
Alacsony zajszintű üzemmód
Időzítés
Éjszakai üzemmód
Párátlanító üzemmód
Melegindítás – fűtési üzemmódban a beltéri ventilátor csak a hőcserélő felmelegedése után indul el, így nem fúj hideget Önre.
TURBO üzemmód
Automatikus téli-nyári átváltás
Automatikus újraindulás áramkimaradás után