A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.
Termékek Menü

Figyelem, átverés terjed az interneten!

Az elmúlt időben többen megkeresték cégünket „jeges klímával” kapcsolatban. Ezúton szeretnénk az érdeklődők figyelmét felhívni, hogy bár ez elsőre egy olcsó és jó megoldásnak tűnik, azonban több kárt csinál, mint hasznot.

Ez a készülék 30-40 ezer Forintért gyakorlatilag csak egy ventilátor, és egy jeget tartalmazó doboz, a hideg párát juttatja a levegőbe, rövid ideig tartó átmeneti enyhülést hozva. Azonban ez a hatás gyorsan elmúlik, helyébe a magas páratartalom, rossz közérzet, a helyiség falainak párásodása, a baktériumok és vírusok elszaporodása lép, amivel veszélynek teszi ki Önmagát, és családját is!

Egy klíma készülék alapvető működési tulajdonsága pont az, hogy a levegő páratartalmát az optimálisra állítja be, melynek köszönhetően a magasabb hőmérsékletet is könnyebben viseli a szervezet. Ehhez a hatáshoz jön még hozzá természetesen a hőmérséklet csökkentése is.