A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Több száz klíma raktárkészletről, azonnal!

Klímaértékesítés telepítéssel az ország egész területén, teljes adminisztrációval! Ön csak a klíma előnyeit élvezze!

Ne habozzon, forduljon hozzánk most, mert mi TELJES KÖRŰ szolgáltatásban részesítjük, a papírmunkát is beleértve! Hívja szakértő munkatársaink a következő telefonszámokon (munkanapokon 8-17 óra között):

Ingyenes szállítás!

Ne féljen a rezsinövekedéstől!

Klímáink egy kilowatt elektromos energiából legalább 4 vagy 5 kilowatt hűtési vagy fűtési energiát tudnak előállítani, így jóval gazdaságosabbak bármely gázkészüléknél és hagyományos villamos fűtőtestnél.

Hírek és akciók

A KlímaProfi és partnereinek híreiről, akcióiról olvashat ebben a szekcióban.

A Fujitsu klímával csak nyerhet!
Vásároljon Fujitsu klímát (otthonfelújítási támogatással akár féláron), regisztrálja 10 éves kiterjesztett garanciára és visszanyerheti klímája árát, akár 1 millió Forintos értékhatárig!
Lakásfelújítási támogatás 2021

Januártól egy legfeljebb hárommillió forintos, lakásfelújításra fordítható támogatásra tehetnek szert a gyermeket nevelő családok.

Fujitsu klímák ajándék Wi-Fi modullal
Legújabb akciónk keretében a Fujitsu KPCA, KETA, és KETA-B típusú klímáihoz ajándékba adjuk a Fujitsu UTY-TFSXF2 USB Wi-Fi adaptert.
Hűtő klíma megoldás franciaerkélyre, szűk ablakokhoz - Itt az új HD Maximus!
A 2020-as klíma szezon egy új termékvonalat hozott az ár-érték arány bajnok HD Maximus termékcsalád életébe.
Energetikai pályázat cégeknek - GINOP-4.1.4-19

Megjelent a „Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása” című (GINOP-4.1.4-19 kódszámú) felhívás.

Vezérelje klímáját a világ bármely pontjáról! - Megérkezett a Gree applikációja
Vezérelje klímáját a világ bármely pontjáról, interneten, a GREE+ applikáció használatával!
25 éves az LG Magyarországon

Az LG már 25 éve az egyik legnépszerűbb márka Magyarországon! Ezt az évfordulót egy nagyszabású nyereményjátékkal ünnepeljük, amelyben rengeteg ajándék várja vásárlóinkat!

Figyelem, átverés terjed az interneten!

Az elmúlt időben többen megkeresték cégünket „jeges klímával” kapcsolatban. Ezúton szeretnénk az érdeklődők figyelmét felhívni, hogy bár ez elsőre egy olcsó és jó megoldásnak tűnik, azonban több kárt csinál, mint hasznot.