A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Több száz klíma raktárkészletről, azonnal!

Klímaértékesítés telepítéssel az ország egész területén, teljes adminisztrációval! Ön csak a klíma előnyeit élvezze!

Ne habozzon, forduljon hozzánk most, mert mi TELJES KÖRŰ szolgáltatásban részesítjük, a papírmunkát is beleértve! Hívja szakértő munkatársaink a következő telefonszámokon (munkanapokon 8-17 óra között):

Ingyenes szállítás!

Ne féljen a rezsinövekedéstől!

Klímáink egy kilowatt elektromos energiából legalább 4 vagy 5 kilowatt hűtési vagy fűtési energiát tudnak előállítani, így jóval gazdaságosabbak bármely gázkészüléknél és hagyományos villamos fűtőtestnél.

AirVent UV-C FiltAir 75 légtisztító

777.240 Ft
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: UV-C FiltAir 75
Elérhetőség: Rendelhető
Márka: AirVent
Ingyenes szállítás
29 éve a vásárlókért
Szakértő tanácsadás

Hívjon bizalommal, segítünk!

Munkatársaink munkanapokon 8-17 óra között állnak rendelkezésükre! Nem ér el minket, vagy elmúlt már 17 óra? Kérjen visszahívást vagy írjon nekünk az arajanlat@viky.hu e-mail címre!

Leírás és Paraméterek

Alkalmazási terület

Az Airvent légsterilizáló berendezése hatékony megoldást kínál a levegőben terjedő vírusok ártalmatlanítására. A berendezés a működés első fázisában mechanikus tisztítást végez: leválasztja a levegőben lévő szilárd szennyeződéseket, a második fázisban pedig erős UV-C sugárzással elpusztítja a szűrőn átjutott kórokozókat. Alkalmazásával 99,99%-os csírátlanítás érhető el. Üzemeltetése rendkívül széleskörben, így az egészségügyi és oktatási intézményekben, sport létesítményekben, irodaházakban, szállodákban és vendéglátóipari épületekben, különféle kiskereskedelmi üzletekben és beltéri közösségi helységekben javasolt.  

Felhasznált anyagok

Fehér (RAL 9003) vagy antracit (RAL 7016) színű epoxy porfestékkel elektrosztatikusan festett alumínium lemez burkolata C4 korrozióállóságú.

Standard méretek

4 féle méretben rendelhető, melyekkel 15, 30, 45 és 75 m² alapterületű helységek légsterilizálása lehetséges az óránkénti 5-szörös légcsere mellett.
Bővebb információkkal a letölthető termékismertetőnk szolgál. 

Jellemzők

Kis helyigényének, letisztult, elegáns és diszkrét megjelenésének köszönhetően könnyen beolvad bármilyen környezetbe. Az energiatakarékos EC ventilátorok zajszintje alacsony.
A berendezés karbantartása és tisztítása egyszerű.

Szélesség (mm) 1200
Mélység (mm) 300
Magasság (mm) 2180
Névleges légszállítás (m3/h) 1200
Ajánlott helyiség alapterület ötszörös óránkénti légcserénél (m2) 75
Szűrő minőség és méret (mm) M6 502x502-22
Tápfeszültség (V) 230
Max. teljesítményfelvétel (W) 310
Tömeg (UV csövek és lábak nélkül) (kg) 57