A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Aerauliqa

Fiatal, dinamikus csapat nagy szaktudással. Az Aerauliqa márkát 2011-ben alapították Bresciában, Olaszországban. Ugyanabban az évben csatlakozott az Elta Grouphoz, hamar váltak nemzetközileg elismertté. Széles portfólióval rendelkeznek, nagy teljesítményű készülékeket gyártanak, kiváló energia besorolással (A, A+). Kiemelkednek a hasonló termékeket gyártók közül, a szellőztető berendezések és a ventilátorok specialistái. Fő szakterületük a hővisszanyerős szellőztető rendszer. Előnyük, hogy önműködő, hatékony, csendes és energiatakarékos készülékek. Az ablaknyitogatás mellett olyan kellemetlen tényezők is zavarhatják, mint a kinti zaj, a por vagy a pollenek, télen a hideg, nyáron a meleg levegő áramlik be, melyet aztán fel vagy lehűteni kell a komfortos érzet eléréséig, ezzel nagy mennyiségű energiát pazarolunk el. Azonban a hővisszanyerős szellőztető az elhasznált, meleg levegőből a hőt visszanyeri és ezt az energiát a külső hideg levegő előfűtésére fordítja úgy, hogy közben az elhasznált és a friss levegő nem keveredik. A központi hővisszanyerő egységgel egy egész lakás szellőztetése megoldható légcsatornázás által, mely elvégzi a levegő elosztását. Az egyhelyiséges hővisszanyerő egy szoba szellőztetésére alkalmas. Minden szellőztető berendezésben van légszűrő, mely a beszívott levegőt megszűri a portól, allergén anyagoktól, egyes esetben a szagoktól is.

Akik a legcsendesebb, önműködő és energia hatékony szellőztető megoldásokat keresnek, azok válasszák az Aerauliqa hővisszanyerős készülékeit!

Rendezés:

Aerauliqa QIN-100 szellőztető ventilátor

Központi raktáron
10.990 Ft

Aerauliqa CTRL-S - I 2M szabályzó egység 3 kapcsolóval, süllyesztett

Központi raktáron
12.990 Ft

Aerauliqa CTRL-S - P szabályzó egység 3 kapcsolóval, falra szerelhető

Központi raktáron
12.990 Ft

Aerauliqa QIN-120 szellőztető ventilátor

Központi raktáron
12.990 Ft

Aerauliqa QD-90 BB szellőztető ventilátor

Központi raktáron
14.990 Ft

Aerauliqa QD-100 BB szellőztető ventilátor

Központi raktáron
14.990 Ft

Aerauliqa QIN-100T szellőztető ventilátor

Központi raktáron
14.990 Ft

Aerauliqa QIN-150 szellőztető ventilátor

Központi raktáron
15.990 Ft

Aerauliqa QD-120 BB szellőztető ventilátor

Központi raktáron
16.990 Ft

Aerauliqa QIN-120T szellőztető ventilátor

Központi raktáron
16.990 Ft

Aerauliqa Quasar N BB szellőztető ventilátor

Központi raktáron
17.990 Ft

Aerauliqa QD-90T BB szellőztető ventilátor

Központi raktáron
17.990 Ft