A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Több száz klíma raktárkészletről, azonnal!

Klímaértékesítés telepítéssel az ország egész területén, teljes adminisztrációval! Ön csak a klíma előnyeit élvezze!

Ne habozzon, forduljon hozzánk most, mert mi TELJES KÖRŰ szolgáltatásban részesítjük, a papírmunkát is beleértve! Hívja szakértő munkatársaink a következő telefonszámokon (munkanapokon 8-17 óra között):

Ingyenes szállítás!

Aerauliqa SEN-CO2 érzékelő

139.990 Ft
Elérhetőség: Rendelhető
Ingyenes szállítás
30 éve a vásárlókért
Szakértő tanácsadás

Hívjon bizalommal, segítünk!

Munkatársaink munkanapokon 8-17 óra között állnak rendelkezésükre! Nem ér el minket, vagy elmúlt már 17 óra? Kérjen visszahívást vagy írjon nekünk az arajanlat@viky.hu e-mail címre!

Leírás

CO2 érzékelő

Leírás:

A SEN-CO2 érzékelő szén-dioxid szint detektálásra alkalmas, amelyet kifejezetten szellőztető rendszerek mellé ajánlatos használni, az adott helyiség levegő minőségének megőrzése érdekében. Az érzékelő egy úgynevezett VSI (Visual Level Indicator), azaz vizuális szintjelzőt mutat, ami a szén-dioxid szint küszöbértékét jelzi. A LED lámpák növekvő szén-dioxid koncentráció esetén az alábbi színeket mutatják:kék , zöld, sárga és vörös.