A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Gree Smart R GWH09AUCXB-K6DNA2A oldalfali mono split klíma 2.7 kW

Hívjon bizalommal, segítünk!

Munkatársaink munkanapokon 8-17 óra között állnak rendelkezésükre!
Nem ér el minket, vagy elmúlt már 17 óra?

269.900 Ft

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

A 2023-as év újdonsága, a Gree Smart R az innovációk megtestesítője. Gree Smart R GWH09AUCXB-K6DNA2A oldalfali mono split klíma 2.7 kW -os modellje a termékkínálat legcsendesebb, fűtésre optimalizált készüléke. Rendelkezik az energiahatékonyság maximalizálását célzó öntanuló vezérléssel. Az oldalfali mono split klíma, többszörös szűrő berendezéssel ellátott légkondicionáló. A Cold plazma légszűrő technológiával hatástalanítja a baktériumok, vírusok, penészgombák 90%-át, megsemmisíti a kellemetlen szagokat, ez által frissíti a levegőt. A Cold Plazma és UV szűrő a baktériumok, vírusok kellemetlen szagok és káros anyagok 99,9 %-át elpusztítják. Meggátolják a penész kialakulását. Főbb jellemzői: Gree-AI mesterséges intelligencia, mely lehetővé teszi a légkondicionáló alkalmazkodását a környezeti paraméterekhez. A rendszer offline állapotban is képes interaktívan tanulni. Megfelelő fűtési hatékonyságú, ezért H tarifa igénylésére is alkalmas. A téliesített, karter és csepptálca fűtéssel ellátott kültéri egységnek köszönhetően ideális választás fűtésre is, -25 °C külső hőmérsékletig. A távirányítóba integrált hőmérő található (Az I FEEL érzékelő a környezetében lévő hőmérsékletet közvetíti a beltéri egységnek, így maximalizálja a komfortérzetet). A 8 °C-os temperáló üzemmóddal elkerülheti a vízkárt nyaralójában vagy nem használt épületekben. A 3D légáramnak köszönhetően függőleges és vízszintes légtereléssel az egyenletes hőmérséklet garantált otthonában. Inverteres működés által a kompresszor nem kapcsol ki-be, a fordulatszám mindig a megfelelő hőigényhez igazodik. A Gree oldalfali split klíma 10 év garanciával ideális választás a kategóriájában.

Műszaki adatlap

Paraméterek

Tulajdonságok GREE-AI MESTERSÉGES INTELLIGENCIA EXTRA CSENDES ÜZEMMÓD PÁRATARTALOMRA TÖRTÉNŐ SZABÁLYZÁS (HŰTÉS MÓDBAN) COLD PLASMA SZŰRŐ UV SZŰRŐ WI-FI (2,4 GHZ) VEZÉRLÉS FŰTÉS -25°C KÜLSŐ HŐMÉRSÉKLETIG 3D LÉGÁRAM TÁVIRÁNYÍTÓBA INTEGRÁLT HŐMÉRŐ (I FEEL) 8°C-OS TEMPERÁLÁS H-TARIFA IGÉNYELHETŐ KOMPRESSZOR KARTER ÉS CSEPPTÁLCA FŰTÉS