A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Klímatelepítés akár 2 napon belül!

Több száz klíma raktárkészletről, azonnal!

Klímaértékesítés telepítéssel az ország egész területén, teljes adminisztrációval! Ön csak a klíma előnyeit élvezze!

Ne habozzon, forduljon hozzánk most, mert mi TELJES KÖRŰ szolgáltatásban részesítjük, a papírmunkát is beleértve! Hívja szakértő munkatársaink a következő telefonszámokon (munkanapokon 8-17 óra, szombaton 8-12 óra között):

Ingyenes szállítás!

Mi vigyázunk önre!

Szerelőink a jelenlegi CoVID19 vírus miatt mindent elkövetnek, hogy ön és lakása is vírusmentes maradjon.
Munkatársaink kesztyűben, és szájmaszkban végzik el a telepítési és karbantartási munkálatokat is!
Maradjon otthon, gondoskodjon klímaberendezésről, vagy ha már rendelkezik vele akkor a karbantartásáról.

Ide kattintva pedig tudjon meg többet arról, hogy hogyan segíthet a klímaberendezés a koronavírus elleni küzdelemben!

Áruházunk teljes kapacitással és hatalmas árukészlettel működik továbbra is!

Ajándék wellness hétvége a Hotel Napfényben Zalakaroson?

Ajándék wellness hétvége a Hotel Napfényben Zalakaroson?

Nyereményjátékunkban 2020. szeptember 1. napján kisorsolunk 1-1 Résztvevőt, aki megnyeri a zalakarosi Hotel Napfény 2 fő részére 2 éjszakára szóló, félpanziós ellátást biztosító wellness utalványát.

Az utalvány 2021 június 30-ig használható fel, a kiemelt időszakok kivételével. A kiemelt időszakok, és a csomag részletei megtalálhatóak a szolgáltató honlapján: https://hotelnapfeny.hu.

Kattintson ide a bejegyzés megtekintéséhez!

A játékon részt vehet, aki:

  • 2020 augusztus 1 és augusztus 31 kötött klímaberendezést vásárol a Viky Kft. által üzemeltetett klimaprofi.hu webshopban, vagy értékesítő kollégáinál e-mailen, telefonon, továbbá a nyereményjátékban részt vevő termék megvásárlása 2020 szeptember 4. napján nem visszamondott, a terméket nem küldte vissza, elállási jogával nem élt, és a termék vételárát teljes egészében kifizette

vagy

  • A Szervező Viky Kft által a Facebook közösségi portálon megjelent, a nyereményjátékkal kapcsolatos bejegyzést a saját üzenőfalán megosztotta, és a bejegyzés alá közzétett válaszával jelzi a részvételi szándékát. Kattintson ide a bejegyzés megtekintéséhez!

A Viky Kft. nagykereskedelmi és beszállító partnerei, munkatársai, és azok hozzátartozói a promócióban nem vehetnek részt. Egy vásárló csupán egy-egy nyerési eséllyel vehet részt (tehát ha vásárol is, és meg is osztja a bejegyzésünket, csak egyszer nyerhet, többszörös megosztás, vagy több termék vásárlása nem jelent nagyobb nyerési esélyt).

A nyereményjáték egyszeri alkalommal, 2020 augusztus hónapban érvényes.

A Résztvevő a nyereményjáték megosztásával kijelenti, hogy a Részvételi szabályzatot elfogadja, és megfelel a nyereményjáték részvételi feltételeinek.

Nyereményjáték Részvételi Szabályzat

1.     A nyereményjáték szervezője - a továbbiakban: Szervező
A nyereményjáték szervezője a www.klimaprofi.hu weboldalcímen webáruházat üzemeltető, 1993-ban alapított Viky Kft., cím: 8800 Nagykanizsa, Récsei út 3., (további adatai: https://www.viky.hu/impresszum/).

2.     A nyereményjátékban résztvevő személyek - a továbbiakban: Résztvevő

A nyereményjátékban résztvevő személy lehet minden, Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező, 18 éven felüli természetes személy, aki a nyereményjáték időtartamán belül:

  • klímaberendezést vásárol a Viky Kft. által üzemeltetett klimaprofi.hu webshopban, vagy értékesítő kollégáinál e-mailen, telefonon, továbbá a nyereményjátékban részt vevő termék megvásárlása 2020 szeptember 4. napján nem visszamondott, a terméket nem küldte vissza, elállási jogával nem élt, és a termék vételárát teljes egészében kifizette, vagy
  • A Szervező által a Facebook közösségi portálon megjelent, a nyereményjátékkal kapcsolatos bejegyzést a saját üzenőfalán megosztotta, és a bejegyzés alá közzétett válaszával jelzi a részvételi szándékát. Kattintson ide a bejegyzés megtekintéséhez!

A Viky Kft. nagykereskedelmi és beszállító partnerei, munkatársai, és azok hozzátartozói a promócióban nem vehetnek részt.

3.     A nyereményjáték időtartama

A nyereményjáték egyszeri alkalommal, 2020 augusztus 1 – augusztus 30 napjáig tart.

4.     A játék menete, Részvételi szabályzat

A játékban részt vehet bárki, aki a 2.-es pontban felsoroltaknak megfelel, és a Szervező által közzétett Facebook post alatt jelezte a részvételi szándékát, mellyel kifejezetten elfogadta jelen Nyereményjáték szabályzatot.

Egy vásárló csupán egy-egy nyerési eséllyel vehet részt mindkét listában (tehát ha vásárol is, és meg is osztja a bejegyzésünket, mindkét listán nyerhet, azonban többszörös megosztás, vagy több termék vásárlása nem jelent nagyobb nyerési esélyt).

A vásárlók esetén a vásárlás ténye alapján sorsolja ki a Szervező a nyertest, akit erről a rendelés teljesítéséhez megadott elérhetőségei egyikén értesít. A részvételi szándék előzetes jelzésére nincs lehetőség, és nem is szükséges. Amennyiben a nyertes nem fogadja el a részvételi feltételeket (például nem járul hozzá a nevének közzétételéhez, és a nyeremény átadásakor a fénykép és/vagy videófelvétel készítéséhez), új sorsolást tartunk, egészen addig, amíg olyan nyertes nem kerül kisorsolásra, aki a feltételeket elfogadja.

A Szervező két sorsolást tart, egyet a Facebook postot megosztók között, egyet pedig a vásárlók között. A sorsolás időpontja: 2020. szeptember 4, hétfő. Helyszín: A Viky Kft. irodaháza. A sorsolás nem nyilvános, azonban videófelvétel készül róla, melyet a Szervező a Facebook oldalán, és weboldalán közzétesz.

A Szervező kizárólag a nyerteseket értesíti ki.

A nyereményjáték nyertese a nyereményét a Hotel Napfény (https://hotelnapfeny.hu/) által kiállított utalvány formájában veheti át, és készpénzre nem átváltható. A nyeremény átvételének feltétele a nyertes nevének, fényképének, hang és/vagy videofelvételének, és a vele készített pár kérdéses interjúnak a közzétételéhez és a felhasználásához való hozzájárulás.

5.     Adatkezelés és adatbiztonság

A Szervező a nyereményjáték lebonyolításához kezel személyes adatot, melyet csak és kizárólag erre a célra használ fel, és nem őriz meg külön ezen adatkezelés céljából egyetlen rendszerében sem. Ez a személyes adat pusztán a Résztvevő neve, vásárló esetén a rendelési száma. További kezelt személyes adat a nyertes esetében van, itt a Facebook megosztók esetén a nyertest belső üzenetben értesítjük, és kérjük el a nevét, e-mail címét, telefonszámát, és kezeljük a kiértesítéshez. A nyertes vásárló esetén a szerződés teljesítése miatt rendelkezésünkre álló telefonszámán és/vagy e-mail címén fogjuk értesíteni.

A Szervező minden esetben védi a Résztvevő személyiségi jogait. A Résztvevőtől összegyűjtött Személyes adatok a nyereményjáték feldolgozásának, és a nyertesek értesítésének céljából kerülnek felhasználásra. A hozzájárulás önkéntes, és írásban (a Szervező címére küldve: Viky Kft., 8800 Nagykanizsa, Récsei út 3., vagy info@viky.hu), bármikor visszavonható.

A fenti adatokat a Szervező harmadik félnek nem adja át!

Amennyiben a Résztvevő a sorsoláson nyer, a nyeremény átvételével kifejezetten hozzájárul a Szervező weboldalain és közösségi oldalain a fényképének, hang és/vagy videofelvételének, és a vele készített pár kérdéses interjúnak a közzétételéhez és a felhasználásához.

Adatkezelési tájékoztatónkat letöltheti az alábbi hivatkozásról: https://www.viky.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/

6.     Nyeremény

A nyereményjátékban 2020. szeptember 1. napján kisorsolunk 1-1 Résztvevőt, aki megnyeri a zalakarosi Hotel Napfény 2 fő részére 2 éjszakára szóló, félpanziós ellátást biztosító wellness utalványát, 2 X 40.900 Ft értékben. Az utalvány 2021 június 30-ig használható fel, a kiemelt időszakok kivételével. A kiemelt időszakok, és a csomag részletei megtalálhatóak a szolgáltató honlapján: https://hotelnapfeny.hu.

Az utalvány átruházható, nem névre szól, azonban kereskedelmi forgalomba nem hozható.

7.     Sorsolás

A Szervező 2020. szeptember 1. napján sorsol.

A Résztvevőket összesítjük egy táblázatba, ahol a Résztvevő nevét tartalmazó cella sorszáma lesz az őt reprezentáló számérték. A neveket ABC sorrendbe rendezzük. A Résztvevők közül gépi sorsolással, véletlen szám generátor felhasználásával (https://www.random.org/integers/) történik a nyertesek kihúzása, mindkét listán. Egyszerre 5 szám kerül kihúzásra, és a nyertes az, aki a kapott számok sorrendjében elsőként felel meg a részvételi feltételeknek, elérhető, és elfogadja a feltételeket.

A sorsolásról és a nyeremény átadásáról videofelvétel készül, a sorsolás/nyereményátadás megtörténtének bizonyítására, melyet a Résztvevő kérésére a Szervező rendelkezésére bocsát, illetve a közösségi oldalain, weboldalain közzétehet.

Abban az esetben, ha a Résztvevő elérhetőségei megváltoznak, úgy a Résztvevő kizárólagosan felelős azért, hogy a Szervezőt tájékoztassa adatai módosulásáról.

8.     Nyertesek nyilvánosságra hozatala, nyeremények átvétele

A nyertes neve megtekinthető a sorsolást követő egy hónapban a https://www.klimaprofi.hu/ internetes oldalon, valamint a közösségi oldalainkon, továbbá a nyertest a vásárlásakor vagy belső üzenetben megadott telefonszámán, esetleg e-mail címén is értesítjük. A nyeremény átadására személyesen kerül sor a vásárló lakcímén, előre egyeztetett időpontban.

A Szervező közvetlenül csak a nyertest értesíti.

A nyeremény elfogadásával, a nyertes belegyezik, hogy részt vesz promóciós tevékenységben, és a Szervező fenntartja a jogot, hogy felhasználja a nyertes nevét, fényképét, a róla készült hang és/vagy videofelvételt bármilyen tömegtájékoztatás során.

9.     A nyereményadó

A nyereményt terhelő adó vonzatát a magyar törvényeknek megfelelően a Szervező fizeti, így a nyertest nem terheli nyereményből adódó fizetési kötelezettség. A nyertesnek igazolnia kell személyazonosságát a nyeremény átvételét megelőzően.

10.  Vegyes rendelkezések

A játékban való részvétel a hivatalos játékszabályok automatikus elfogadását jelenti, amelyet a játékosok megtekinthetnek interneten, a https://www.klimaprofi.hu/ oldalon és a Szervező Facebook oldalán, a nyereményjáték meghirdetett napjától a nyereményjáték végét követő 30. napig.

A szabályokkal kapcsolatos vitás esetekben a Szervező döntése végleges, és ezzel kapcsolatban semmilyen levelezésbe nem bocsátkozik.

A nyeremény átvétele után az azzal kapcsolatban felmerülő esetleges kifogásokért a Szervező felelősséget nem vállal.

A szabályzat értelmezésében és végrehajtásában a magyar jog az irányadó és a Szervező, valamint a Résztvevő illetékességből a Magyar Bírósághoz fordulhatnak vitás kérdésekben.

Kelt: Nagykanizsa, 2020. július 30.