A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Több száz klíma raktárkészletről, azonnal!

Klímaértékesítés telepítéssel az ország egész területén, teljes adminisztrációval! Ön csak a klíma előnyeit élvezze!

Ne habozzon, forduljon hozzánk most, mert mi TELJES KÖRŰ szolgáltatásban részesítjük, a papírmunkát is beleértve! Hívja szakértő munkatársaink a következő telefonszámokon (munkanapokon 8-17 óra között):

Ingyenes szállítás!

Ne féljen a rezsinövekedéstől!

Klímáink egy kilowatt elektromos energiából legalább 4 vagy 5 kilowatt hűtési vagy fűtési energiát tudnak előállítani, így jóval gazdaságosabbak bármely gázkészüléknél és hagyományos villamos fűtőtestnél.

Fujitsu UTZ BD 080C hővisszanyerős szellőztető

1.219.187 Ft
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: FJ03426_UTZBD80C_001
Elérhetőség: Rendelhető
Márka: Fujitsu
Ingyenes szállítás
29 éve a vásárlókért
Szakértő tanácsadás

Hívjon bizalommal, segítünk!

Munkatársaink munkanapokon 8-17 óra között állnak rendelkezésükre! Nem ér el minket, vagy elmúlt már 17 óra? Kérjen visszahívást vagy írjon nekünk az arajanlat@viky.hu e-mail címre!

Leírás és Paraméterek

A szellőztetési igénytől függően kétféle működési mód választható:

  • Szellőztetés hőcserélővel : Hűtési, illetve fűtési időszakban a távozó levegővel kidobott energia nagyrésze visszanyerhető a hőcserélős szellőztetéssel.
  • Normál szellőztetés hőcserélő nélkül: Ez az üzemmód a tavaszi és őszi időszakban alkalmazható, amikor a külső és belső levegő hőmérséklete között nincs jelentős különbség. Továbbá jól használható nyári éjszakákon, a már lehűlt külső friss levegő hőcsere nélküli bevezetésére, csökkentve ezzel a légkondicionáló igényt

Főbb jellemzők:

Tiszta, friss levegő: Az elhasznált levegő hőenergiájának visszanyerése mellett, por-, és pollenmentes, tiszta, friss levegőt biztosít a helyiségben.

Magas hatékonyság: A fűtési szezonban a távozó levegő hőtartalmának akár 77 %-a visszanyerhető. Hűtési szezonban légkondicionált terek hőterhelése akár 20 %-al is csökkenthető, mely jelentős energia megtakarítást eredményez.

Csendes működés: A hőcserélő lényegesen lecsökkentett nyomás vesztesége és a hangszigetelt burkolat alacsony zajszintű működést tesz lehetővé.

Ritkább szerviz igény: A hőcserélő speciális anyagának köszönhetően jelentősen csökken a tisztítási igény. A nylon-polyester szűrő nagy portároló képességgel rendelkezik és könnyen cserélhető.

Kompakt kialakítás: A lapos, helytakarékos kialakításnak köszönhetően a berendezés könnyen elhelyezhető és szerelhető.

Teljesítményfelvétel (Extra magas/Magas/Alacsony) 347/309/302 W
Légszállítás (Extra magas/Magas/Alacsony) 800/800/650 m3/h
Méret 1322x884x388 mm
Tömeg 71 kg
Csatlakozó csőátmérő 250 mm
Működési tartomány -10~40°C
Maximális páratartalom 85%
Tápfeszültség 240-220 V, 50 Hz
Hangnyomásszint (normál szellőztetés esetén) (Extra magas/Magas/Alacsony) 38,5/37/33 dB
Hangnyomásszint ( hőcserélős szellőztetés esetén) (Extra magas/Magas/Alacsony) 38/36,5/32 dB