A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Fujitsu UTZ BD 025C hővisszanyerős szellőztető

Hívjon bizalommal, segítünk!

Munkatársaink munkanapokon 8-17 óra között állnak rendelkezésükre!
Nem ér el minket, vagy elmúlt már 17 óra?

1.033.272 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

A szellőztetési igénytől függően kétféle működési mód választható:

  • Szellőztetés hőcserélővel : Hűtési, illetve fűtési időszakban a távozó levegővel kidobott energia nagyrésze visszanyerhető a hőcserélős szellőztetéssel.
  • Normál szellőztetés hőcserélő nélkül: Ez az üzemmód a tavaszi és őszi időszakban alkalmazható, amikor a külső és belső levegő hőmérséklete között nincs jelentős különbség. Továbbá jól használható nyári éjszakákon, a már lehűlt külső friss levegő hőcsere nélküli bevezetésére, csökkentve ezzel a légkondicionáló igényt

Főbb jellemzők:

Tiszta, friss levegő: Az elhasznált levegő hőenergiájának visszanyerése mellett, por-, és pollenmentes, tiszta, friss levegőt biztosít a helyiségben.

Magas hatékonyság: A fűtési szezonban a távozó levegő hőtartalmának akár 77 %-a visszanyerhető. Hűtési szezonban légkondicionált terek hőterhelése akár 20 %-al is csökkenthető, mely jelentős energia megtakarítást eredményez.

Csendes működés: A hőcserélő lényegesen lecsökkentett nyomás vesztesége és a hangszigetelt burkolat alacsony zajszintű működést tesz lehetővé.

Ritkább szerviz igény: A hőcserélő speciális anyagának köszönhetően jelentősen csökken a tisztítási igény. A nylon-polyester szűrő nagy portároló képességgel rendelkezik és könnyen cserélhető.

Kompakt kialakítás: A lapos, helytakarékos kialakításnak köszönhetően a berendezés könnyen elhelyezhető és szerelhető.

Paraméterek

Teljesítményfelvétel (Extra magas/Magas/Alacsony) 119/ 99/79 W
Légszállítás (Extra magas/Magas/Alacsony) 250/250/170 m3/h
Méret 882x599x270 mm
Tömeg 29 kg
Csatlakozó csőátmérő 150 mm
Működési tartomány -10~40 °C
Maximális páratartalom 85%
Tápfeszültség 240-220 V, 50 Hz
Hangnyomásszint (normál szellőztetés esetén) (Extra magas/Magas/Alacsony) 27/26,5/21,5 dB
Hangnyomásszint ( hőcserélős szellőztetés esetén) (Extra magas/Magas/Alacsony) 28/26/21 dB