A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Fisher Summer FSAI-SU-125FE3 / FSOAI-SU-125FE3 oldalfali mono split klíma 3.4 kW

Hívjon bizalommal, segítünk!

Munkatársaink munkanapokon 8-17 óra között állnak rendelkezésükre!
Nem ér el minket, vagy elmúlt már 17 óra?

248.900 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A Fisher klíma komfortossá teszi mindennapi életünket. A Fisher Summer FSAI-SU-125FE3 / FSOAI-SU-125FE3 típus jelű 3,4 kW-os oldalfali mono split klíma rezsibarát légkondicionáló, amely a DC inverteres szabályozásnak köszönhetőleg, akár évi 40-50%-os energia megtakarítást hozhat, akár évi 40-50%-os energia megtakarítást hozhat, egy régebbi, hagyományos modellhez képest.

Főbb jellemzői: tökéletes megoldás lakása hűtésére, de fűtésszezon indulása előtt a hideg napokon akár a lakás fűtésére is használhatja. Speciális szűrői segítségével gondoskodik otthona megfelelő levegőminőségéről. Gazdaságos működése révén biztosítja az energiahatékonyságot. Több funkcióval rendelkezik a tiszta és egészséges levegő biztosításáért. Többek között Silver ion, hidegkatalitikus szűrővel és a megnövelt hatékonyságú porszűrővel. Ezen technológiának köszönhetően fertőtlenít, megsemmisíti a kellemetlen szagokat. A negatív oxigénionok elpusztítják a velük való érintkezéskor a vírusokat, kórokozókat és a gombákat. A speciális szűrőknek köszönhetően nagy hatékonysággal kiszűri a levegőben lévő pollen, atka, por, penészgombaspóra vagy akár a textil rostokat. Wi-Fi és infra távirányítónak köszönhetően bármikor kommunikálhat a berendezéssel. A „Simogató szellő” funkcióval felszerelt, igy még kellemesebb a léghatás. A légterelő lamellákon található apró furatokon keresztül jut a helyiségbe a levegő, ami által a kellemetlen légáramlat és huzathatás elkerülhető. A hőcserélő BLUE FIN bevonattal rendelkezik.

Paraméterek

Tulajdonságok "BLUE FIN"bevonatú hőcserélő Infra távirányító Digitális kijelzés Kikapcsolható kijelzőpanel Meleg indítás "Follow me" funkció 8°C temperáló fűtés Éjszakai üzemmód Párátlanító üzemmód TURBÓ üzemmód Időzítés (24 óra valós idejű) Négyirányú automatikus légterelés (Swing) Automatikus átváltás (hűtés-fűtés között) Automatikus újraindulás áramkimaradás esetén DC inverter Energiatakarékos hűtési üzemmód Hőcserélőkiszárító funkció iReady funkció "Simogató szellő"