A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Több száz klíma raktárkészletről, azonnal!

Klímaértékesítés telepítéssel az ország egész területén, teljes adminisztrációval! Ön csak a klíma előnyeit élvezze!

Ne habozzon, forduljon hozzánk most, mert mi TELJES KÖRŰ szolgáltatásban részesítjük, a papírmunkát is beleértve! Hívja szakértő munkatársaink a következő telefonszámokon (munkanapokon 8-17 óra között, szombaton 8-12 óra között):

Ingyenes szállítás!

Multi split klímák - kombinálható, akár több helyiségbe - MDV by Midea

A multi split klíma nagy előnye, hogy csak egy kültéri egységet kell felszerelni több beltéri egységhez. A beltéri egységek külön szabályozhatóak, és különböző típusúak is lehetnek. Így meghatározhatja, hogy az egyes helyiségekben milyen legyen a hőmérséklet és a klíma berendezés formavilága. Fontos, hogy itt külön kell megvásárolni a kültéri, és a beltéri egység(ek)et, és egyik sem használható a másik nélkül! A split klíma előnye a csendes üzemmód, a korszerű, költséghatékony inverteres technológia, és a különböző légszűrők beszerelhetősége.

Magyarországon már jól ismert Midea cég forgalmazza az MDV klímákat, a kínai vállalat termékei kedveltek a vásárlók körében, mert széles termékskálájukból mindenki kiválaszthatja a neki való légkondicionálót, mindezt kedvező áron. Az MDV klímákkal egyaránt képes a hűtési és a fűtési időszakban a megfelelő hőfok előállítására, mivel a termékeiket úgy állították össze, hogy a szélsőséges európai időjárási viszonyoknak megfeleljen, és biztosítsa a hosszú élettartamú működésüket.

Az MDV klímák energia besorolása kiváló (A+, A++), évszaknak megfelelően áll a szolgálatában, csendes működésével automatikusan végzi a dolgát. A komfort érzetét nagyban megnöveli a 4 fokozatban állítható ventilátor és a nagy sűrűségű szűrőrendszer, ezek segítségével állíthatja a levegő mozgását, így nem közvetlenül éri a hideg, nem fázik meg. A szűrőrendszer meg alaposan megtisztítja a levegőt, így egészségesebb, tisztább környezetben élhet.

Most a lakossági oldalfali klímákra kiterjesztett garanciát vehet igénybe az importőrtől, mely 1+4 év, tehát 5 évig élvezheti biztosan klímája előnyeit, többek között a néma funkciót és a turbó üzemmódot. Klímája csendesen működik és az inverteres motornak köszönhetően gyorsan elérheti a kívánt hőfokot.

Próbálja ki, a Midea álltal bevezetett új terméket!

Rendezés:

MDV RAG-026B-IU multi split klíma oldalfali beltéri egység 2.6 kW

Raktáron
57.150 Ft

MDV RBG-035B-IU multi split klíma oldalfali beltéri egység 3.5 kW

Raktáron
60.960 Ft

MDV Next NTA-026B-IU multi split klíma oldalfali beltéri egység 2.7 kW

Raktáron
62.230 Ft

MDV Next NTA-035B-IU multi split klíma oldalfali beltéri egység 3.5 kW

Raktáron
67.310 Ft

MDV RAG-053B-IU multi split klíma oldalfali beltéri egység 5.3 kW

Raktáron
90.170 Ft

MDV Next NTA-053B-IU multi split klíma oldalfali beltéri egység 5.3 kW

Raktáron
100.330 Ft

MDV RAG-071B-IU multi split klíma oldalfali beltéri egység 7.1 kW

Rendelhető
123.190 Ft

MDV Next NTA-071B-IU multi split klíma oldalfali beltéri egység 7 kW

Raktáron
134.620 Ft

MDV RM2B-053B-OU multi split klíma kültéri egység 5.3 kW

Rendelhető
298.450 Ft

MDV RM3B-079B-OU multi split klíma kültéri egység 7.9 kW

Rendelhető
417.830 Ft

MDV RM4-108B-OU multi split klíma kültéri egység 10.8 kW

Rendelhető
528.320 Ft