A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Midea Oasis Plus MOP3-12-SP oldalfali mono split klíma 3.5 kW

Hívjon bizalommal, segítünk!

Munkatársaink munkanapokon 8-17 óra között állnak rendelkezésükre!
Nem ér el minket, vagy elmúlt már 17 óra?

419.900 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A Midea Oasis Plus MOP3-12-SP típusjelű 3,5 kW-os oldalfali klímák minden igényt kielégítenek, fűtésre és hűtésre is ajánlott prémium kategóriás légkondicionálók a piacon. Műszaki tartalma alkalmassá teszi szerverhűtésre is. A berendezés kettős szűrőrendszerrel rendelkezik, így két lépésben távolítja el a káros anyagokat. A készülék minden kikapcsolás alkalmával öntisztítást végez a páralecsapódás eltávolítása érdekében, ezáltal megakadályozza a baktériumok és a penész kialakulását.

Főbb jellemzői: energiatakarékos hűtés/fűtés a Quattro inverteres technológiának köszönhetően (természetesen H tarifa igénylésére is alkalmas). A téliesített, karter és csepptálca fűtéssel ellátott kültéri egység jóvoltából ideális választás fűtésre is, -30 °C külső hőmérsékletig. Rendkívül gyors, másfél perc alatt hideg levegőt fúj hűtési üzemmódban. Az intelligens szem érzékeli az emberi jelenlétet a helyiségben, ezáltal a levegőáramot az ellentétes irányba irányítja. A nagy sűrűségű szűrő kiszűri a legapróbb port is a levegőből, míg a kültéri önportalanító funkció a kültéri egység kikapcsolásakor a ventilátor forgási irányát megfordítja, így a hőcserélőre lerakodó por nagy részét automatikusan lefújja. A készülékbe épített ionizátor semlegesíti a helyiség levegőjének apró szennyező részecskéit. 8 °C temperáló üzemmóddal elkerülheti a vízkárt nyaralójában vagy nem használt épületekben. Gyárilag beépített Wi-Fi vezérlés, infra távirányító időzítő funkcióval, ECO mód, 4 irányú légterelés, alvás automata üzemmód, időzítő funkció, áramszünet után automatikusan újraindul, Golden Fin hőcserélő bevonat.

Paraméterek

Tulajdonságok Auto újraindulás Beépített WiFi Bevonatos hőcserélő Éjszakai/csendes üzemmód Fűtésre optimalizált, téliesített Hőérzékelés (Follow me) Időzítés - előre programozás Infra távirányító Ionizátor Öntisztító mód Párátlanítás R32 gázzal Temperáló fűtés Turbó üzemmód