A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Fujitsu Design ASYG09KETF-B / AOYG09KETA oldalfali mono split klíma 2.5 kW

Hívjon bizalommal, segítünk!

Munkatársaink munkanapokon 8-17 óra között állnak rendelkezésükre!
Nem ér el minket, vagy elmúlt már 17 óra?

451.800 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

Fujitsu, azoknak, akik a magas hatékonyság és kedvező ár kombinációját keresik. A Fujitsu Design ASYG09KETF-B / AOYG09KETA oldalfali mono split klíma 2.5 kW-os berendezés a Fujitsu Desing sorozat része, elegáns megjelenés fehér és szürke színben. Fény változására módosuló színhatás, komplex szűrőrendszerrel kombinálva.

Főbb jellemzői: a gazdaságos üzemmódnak köszönhetően a vezérlőegység automatikusan változtatja a termosztát beállítást az aktuális hőmérséklet függvényében, hogy elkerülje a felesleges fűtést/hűtést. Megfelelő fűtési hatékonyságú, ezért H tarifa igénylésére is alkalmas. A berendezés heti programozhatósága alkalmazkodik élete menetrendjéhez. A temperálási funkciónak köszönhetően elkerülheti a vízkárt nyaralójában vagy nem használt épületekben. A készülék automatikusan bekapcsol amint a levegő hőfoka 10 °C alá süllyed és fenntartja a 10 °C-os hőmérsékletet. A berendezés ionos szűrője ultrafinom kerámiaszemcsés bevonatú. Kibocsátott ionjaival megköti a kellemetlen szagokat okozó molekulákat. Az Alma-katekin szűrő elektrosztatikus úton kiszűri az apró porszemcséket, a gombaspórákat és minden káros mikroorganizmust és az erősen antioxidáns hatású katekin vegyület elpusztítja a kórokozókat. A készülék előlapja könnyen karbantartható, tisztítása egyszerű.

Paraméterek

Tulajdonságok 10°C fűtés temperálás 2 irányú automatikus légterelés A textúra fényhatásra változik Elegáns burkolat Gazdaságos/éjszakai üzemmód Heti programozású távirányító Időzítés Negatív-ion szagtalanító szűrő Penészálló bevonatú porszűrő Polyphenol apple-catechin légtisztító szűrő Párátlanítás Szupercsendes ventilátorfokozat Turbó üzemmód