A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Több száz klíma raktárkészletről, azonnal!

Klímaértékesítés telepítéssel az ország egész területén, teljes adminisztrációval! Ön csak a klíma előnyeit élvezze!

Ne habozzon, forduljon hozzánk most, mert mi TELJES KÖRŰ szolgáltatásban részesítjük, a papírmunkát is beleértve! Hívja szakértő munkatársaink a következő telefonszámokon (munkanapokon 8-17 óra között):

Ingyenes szállítás!

Ne féljen a rezsinövekedéstől!

Klímáink egy kilowatt elektromos energiából legalább 4 vagy 5 kilowatt hűtési vagy fűtési energiát tudnak előállítani, így jóval gazdaságosabbak bármely gázkészüléknél és hagyományos villamos fűtőtestnél.

Fisher FCL-480CE-H-3F nagy terek légcserélő berendezése

1.507.490 Ft
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: FCL-480CE-H-3F
Elérhetőség: Rendelhető
Márka: Fisher
Ingyenes szállítás
29 éve a vásárlókért
Szakértő tanácsadás

Hívjon bizalommal, segítünk!

Munkatársaink munkanapokon 8-17 óra között állnak rendelkezésükre! Nem ér el minket, vagy elmúlt már 17 óra? Kérjen visszahívást vagy írjon nekünk az arajanlat@viky.hu e-mail címre!

Leírás és Paraméterek

A berendezés nagy terű helyiségek, csarnokok szellőztetésére alkalmas. A berendezés kültéri elhelyezésű, szekrény kialakítású, 100 % frisslevegővel üzemel. A szellőztetett térben az elhasznált levegő elszállításáról gondoskodni kell. A berendezésbe beépített kalorifer a frisslevegő előkezelésére szolgál. Többször áttelepíthető mobil berendezés.

  • Tápfeszültség: 400V, ~50Hz, 3 fázis