A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Midea GAIA MGA-12-GREY-SP oldalfali mono split klíma 3.5 kW

Hívjon bizalommal, segítünk!

Munkatársaink munkanapokon 8-17 óra között állnak rendelkezésükre!
Nem ér el minket, vagy elmúlt már 17 óra?

499.900 Ft
Elérhetőség: Központi raktáron

Leírás

A Midea GAIA MGA-12-GREY-SP oldalfali mono split klíma 3.5 kW-os oldalfali klímák minden igényt kielégítenek, fűtésre és hűtésre is ajánlott légkondicionálók a piacon. A berendezés HEPA szűrővel felszerelt, kettős szűrőrendszerrel rendelkezik, így több lépésben távolítja el a káros anyagokat. A készülék minden kikapcsolás alkalmával öntisztítást végez a páralecsapódás eltávolítása érdekében, így megakadályozza a baktériumok és a penész kialakulását.

Főbb jellemzői: energiatakarékos hűtés/fűtés a Quattro inverteres technológiának köszönhetően (természetesen H tarifa igénylésére is alkalmas). A téliesített, karter és csepptálca fűtéssel ellátott kültéri egységnek köszönhetően ideális választás fűtésre is, -15 °C külső hőmérsékletig. Rendkívül gyors, másfél perc alatt hideg levegőt fúj hűtési üzemmódban. A Breeze Away funkció használatával nem fújja a hideg levegőt közvetlenül a felhasználóra. Az iClean funkció hő segítségével sterilizálja a hőcserélőt. A nagy sűrűségű szűrő kiszűri a legapróbb port is a levegőből, míg a kültéri önportalanító funkció a kültéri egység kikapcsolásakor a ventilátor forgási irányát megfordítja, így a hőcserélőre lerakodó por nagy részét automatikusan lefújja. 8 °C temperáló üzemmóddal elkerülheti a vízkárt nyaralójában vagy nem használt épületekben. Gyárilag beépített Wi-Fi vezérlés, infra távirányító időzítő funkcióval, ECO mód, 4 irányú légterelés, alvás automata üzemmód, időzítő funkció, áramszünet után automatikusan újraindul, Golden Fin hőcserélő bevonat. UV-C fényes LED-ek meggátolják a mikroorganizmusok elszaporodását. A készülék automatikus hibadiagnosztikai funkcióval ellátott.

Extra: A Midea GAIA légkondicionálójának egyik legfontosabb jellemzője a friss levegő bevezetés, amivel ablaknyitás és energiaveszteség nélkül élvezheted a szellőztetés előnyeit. A készülék maximum 60 m3/h friss levegőt képes bejuttatni a helyiségbe kintről! A készülék friss levegő bevezetője a kültéri levegőt előtte egy HEPA szűrőn keresztül meg is szűri, megóvva téged az esetleges városi szmogtól, vagy pollentől

Paraméterek

Tulajdonságok Karterfűtés Csepptálca fűtés Nagy sűrűségű szűrő Vízszintes légterelők motoros állítása Függőleges légterelő motoros állítása Silent mód Turbo üzemmód Fokozatmentes beltéri ventilátor Sleep funkció Breeze away funkció Temperálás funkció (8°C) Temperálás funkció (12°C) Időzítő funkció Vészhelyzeti üzemmód Automatikus újraindulás Kültéri önportalanító funkció Hűtőközeghiány érzékelés Információ lekérdezés a távirányítóval UV-C fény fertőtlenítő iClean ECO mód Gear shift teljesítményszabályozás Follow me funkció BreezeleSS funkció Frisslevegő befúvás (HEPA szűrőn keresztül)