A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Multi split klímák - kombinálható, akár több helyiségbe - Fujitsu

A multi split klíma nagy előnye, hogy csak egy kültéri egységet kell felszerelni több beltéri egységhez. A beltéri egységek külön szabályozhatóak, és különböző típusúak is lehetnek. Így meghatározhatja, hogy az egyes helyiségekben milyen legyen a hőmérséklet és a klíma berendezés formavilága. Fontos, hogy itt külön kell megvásárolni a kültéri, és a beltéri egység(ek)et, és egyik sem használható a másik nélkül! A split klíma előnye a csendes üzemmód, a korszerű, költséghatékony inverteres technológia, és a különböző légszűrők beszerelhetősége.

Télen, nyáron Fujitsu. A Fujitsu klímák méltán kiérdemelték a világhírű elismerést, magas minőségükkel, a legalacsonyabb meghibásodási arányukkal (0,1%), a legkorszerűbb technikák alkalmazásával, környezettudatos szemléletükkel a legkeresettebb klíma márkák közé tartoznak. Széles modell választékkal rendelkeznek és a berendezéseik esztétikus megjelenésére is figyelnek, méltán nyerte el a Red Dot Design díjat. Kínálatunkban multi split oldalfali beltéri és kültéri egységű klímákat, parapetes, mennyezeti, és kazettás beltéri klímákat, oldalfali mono split klímákat, légcsatornás mono split klímákat talál.

A Fujitsu klímák nem olcsó kategóriásak, de a magas műszaki színvonal és hatékonyság, egyedülálló módon akár 10 éves kiterjesztett garancia, ezeket a tényeket szemlélve, kitűnő áron juthatunk légkondicionálóhoz, melyben az összes kényelmi funkciót is megtaláljuk, hogy csendes, tiszta levegőjű környezetben pihenhessünk. Döntsön jól, nézze meg Fujitsu klímáinkat részletesebben az adatlapjukon!

Rendezés:

Fujitsu Compact ASYG07LMCE multi split klíma oldalfali beltéri egység 2 kW

Központi raktáron
111.800 Ft

Fujitsu Compact ASYG09LMCE multi split klíma oldalfali beltéri egység 2.5 kW

Raktáron
127.800 Ft

Fujitsu Standard ASYG07KMCE multi split klíma oldalfali beltéri egység 2 kW

Rendelhető
131.800 Ft

Fujitsu Design ASYG07KETF multi split klíma oldalfali beltéri egység 2 kW

Rendelhető
150.801 Ft

Fujitsu Standard ASYG07KMCF multi split klíma oldalfali beltéri egység 2 kW

Raktáron
150.801 Ft

Fujitsu Design ASYG07KETE multi split klíma oldalfali beltéri egység 2 kW

Rendelhető
150.801 Ft

Fujitsu Compact ASYG12LMCE multi split klíma oldalfali beltéri egység 3.4 kW

Raktáron
152.800 Ft

Fujitsu Design ASYG07KETF-B multi split klíma oldalfali beltéri egység 2 kW

Rendelhető
155.800 Ft

Fujitsu Design ASYG07KETE-B multi split klíma oldalfali beltéri egység 2 kW

Rendelhető
155.800 Ft

Fujitsu Design ASYG07KETA multi split klíma oldalfali beltéri egység 2 kW

Raktáron
167.450 Ft

Fujitsu Design ASYG09KETF multi split klíma oldalfali beltéri egység 2.5 kW

Rendelhető
171.800 Ft