A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Multi split klímák - kombinálható, akár több helyiségbe - Fisher

A multi split klíma nagy előnye, hogy csak egy kültéri egységet kell felszerelni több beltéri egységhez. A beltéri egységek külön szabályozhatóak, és különböző típusúak is lehetnek. Így meghatározhatja, hogy az egyes helyiségekben milyen legyen a hőmérséklet és a klíma berendezés formavilága. Fontos, hogy itt külön kell megvásárolni a kültéri, és a beltéri egység(ek)et, és egyik sem használható a másik nélkül! A split klíma előnye a csendes üzemmód, a korszerű, költséghatékony inverteres technológia, és a különböző légszűrők beszerelhetősége.

A Fisher termékek kiválóak! Miért is? Mert a termék palettájuk sokszínűségéhez, gazdaságos üzemeltethetőség, kiváló szűrőrendszerek, kedvező ár társul. A Fisher klímák között találunk oldalfali, mono, multi, kazettás, parapet, padlóra állítható készülékeket és mobil klímákat, ezen kívül légfüggönyöket és napelemes csomagokat talál kínálatunkban. A gyártó ingyenes regisztrációt követően 3 vagy 6 év extra garanciát biztosít termékeire (részletek a gyártó honlapján, vagy telefonon). Energia hatékonyságukat a korszerű technológiák beépítésének köszönhetik - A, A+, A++ energia besorolásúak-, a DC inverteres szabályozás, akár évi 40-50%-os energia megtakarítást hozhat, egy régebbi, hagyományos modellhez képest. A levegő minősége sokat javul a különböző szűrőbetétek révén, egy speciális ionizátor, a Cold plazma a prémium klímákba lett beépítve, mely megköti a szagokat és megsemmisíti a baktériumokat. A Fisher klímák számos kényelmi és biztonsági funkciókat tartalmaznak, Wifi vezérlést, silver ionszűrőt, öntisztító funkciót, éjszakai üzemmódot, Zafir Blue bevonatú hőcserélőt, időzítőt és párátlanítót. Ha kedvező áron szeretne hozzájutni számos funkcióval rendelkező klímához, akkor válasszon Fisher klímáink közül!

Rendezés:

Fisher FSKUIF-120CE3-EU multi split klíma kazettás beltéri egység 3.5 kW

Raktáron
194.310 Ft

Fisher FSLUIF-120CE3 multi split klíma légcsatornás beltéri egység 3.5 kW

Központi raktáron
224.900 Ft

Fisher FSLUIF-180CE3 multi split klíma légcsatornás beltéri egység 5.3 kW

Központi raktáron
248.900 Ft

Fisher FS2MIF-144AE3 multi split klíma kültéri egység 4.1 kW

Raktáron
353.900 Ft

Fisher FS2MIF-180CE3 multi split klíma kültéri egység 5.3 kW

Központi raktáron
393.210 Ft

Fisher FS2MIF-184AE3 multi split klíma kültéri egység 5.3 kW

Raktáron
406.900 Ft

Fisher FS3MIF-270CE3 multi split klíma kültéri egység 7.9 kW

Rendelhető
550.710 Ft

Fisher FS3MIF-274AE3 multi split klíma kültéri egység 7.9 kW

Raktáron
550.900 Ft