A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Klímatelepítés akár 2 napon belül!

Több száz klíma raktárkészletről, azonnal!

Klímaértékesítés telepítéssel az ország egész területén, teljes adminisztrációval! Ön csak a klíma előnyeit élvezze!

Ne habozzon, forduljon hozzánk most, mert mi TELJES KÖRŰ szolgáltatásban részesítjük, a papírmunkát is beleértve! Hívja szakértő munkatársaink a következő telefonszámokon (munkanapokon 8-17 óra között, szombaton 8-12 óra között):

Ingyenes szállítás!

A webáruházunkban leadott megrendelések feldolgozása és a kiszállítás továbbra is zavartalanul üzemel.

Hővisszanyerős szellőztetők - Aerauliqa

A szellőztetés egy korszerűbb és energiatakarékosabb változata a hővisszanyerő szellőztető rendszer. Ha forgalmas út mellett lakik, és nem tudja kinyitni az ablakot a zaj és a por miatt, vagy allergiában szenved, illetve télen gyorsan lehűl, nyáron meg hamar felforrósodik a lakás az ablak nyitogatása mellett, akkor a hővisszanyerő szellőztető a tökéletes megoldás. A benti levegőt kiszűri és helyébe egy légszűrt, majdnem azonos hőmérsékletű levegőt fúj vissza a lakótérbe. Ezzel sok energiát megtakarítva, télen nem hűl le olyan gyorsan a helyiség, nyáron nem melegszik annyira fel.  Mindenki pénzt próbál megtakarítani, a házak nyílászáróit kicseréljük, leszigeteljük a falakat, hogy minél kevesebb hő távozzon, de ezzel megakadályozzuk a házak szabadon lélegzését, a pára nem tud távozni és a hidegebb oldalon elkezd nedvesedni a fal és előbb utóbb megjelenik a penész. A szellőztető berendezés folyamatos levegőcserét hajt végre, ez által mindig friss, megfelelő minőségű levegő jut az épületekbe és a szárazabb levegő mellett nem tud kialakulni a penész a falakon.

Központi hővisszanyerős szellőztetők

Egyhelyiséges (decentralizált) hővisszanyerős szellőztetők

Fiatal, dinamikus csapat nagy szaktudással. Az Aerauliqa márkát 2011-ben alapították Bresciában, Olaszországban. Ugyanabban az évben csatlakozott az Elta Grouphoz, hamar váltak nemzetközileg elismertté. Széles portfólióval rendelkeznek, nagy teljesítményű készülékeket gyártanak, kiváló energia besorolással (A, A+). Kiemelkednek a hasonló termékeket gyártók közül, a szellőztető berendezések és a ventilátorok specialistái. Fő szakterületük a hővisszanyerős szellőztető rendszer. Előnyük, hogy önműködő, hatékony, csendes és energiatakarékos készülékek. Az ablaknyitogatás mellett olyan kellemetlen tényezők is zavarhatják, mint a kinti zaj, a por vagy a pollenek, télen a hideg, nyáron a meleg levegő áramlik be, melyet aztán fel vagy lehűteni kell a komfortos érzet eléréséig, ezzel nagy mennyiségű energiát pazarolunk el. Azonban a hővisszanyerős szellőztető az elhasznált, meleg levegőből a hőt visszanyeri és ezt az energiát a külső hideg levegő előfűtésére fordítja úgy, hogy közben az elhasznált és a friss levegő nem keveredik. A központi hővisszanyerő egységgel egy egész lakás szellőztetése megoldható légcsatornázás által, mely elvégzi a levegő elosztását. Az egyhelyiséges hővisszanyerő egy szoba szellőztetésére alkalmas. Minden szellőztető berendezésben van légszűrő, mely a beszívott levegőt megszűri a portól, allergén anyagoktól, egyes esetben a szagoktól is.

Akik a legcsendesebb, önműködő és energia hatékony szellőztető megoldásokat keresnek, azok válasszák az Aerauliqa hővisszanyerős készülékeit!

Rendezés:

Aerauliqa QUANTUM HR 100 egyhelyiséges hővisszanyerős szellőztető

Raktáron
76.990 Ft

Aerauliqa QUANTUM HR 100 PRO egyhelyiséges hővisszanyerős szellőztető

Raktáron
87.990 Ft

Aerauliqa QUANTUM HR 150 egyhelyiséges hővisszanyerő szellőztető

Raktáron
92.990 Ft

Aerauliqa QUANTUM HR 100 + SEN-HY egyhelyiséges hővisszanyerős szellőztető páraérzékelő egységgel

Raktáron
98.990 Ft

Aerauliqa QUANTUM HR 150 PRO egyhelyiséges hővisszanyerős szellőztető

Raktáron
103.990 Ft

Aerauliqa QUANTUM HR 100 PRO + SEN-HY egyhelyiséges hővisszanyerős szellőztető páraérzékelő egységgel

Raktáron
109.990 Ft

Aerauliqa QUANTUM HR 150 + SEN-HY egyhelyiséges hővisszanyerős szellőztető páraérzékelő egységgel

Rendelhető
115.990 Ft

Aerauliqa Quantum Next egyhelyiséges hővisszanyerős szellőztető

Raktáron
120.990 Ft

Aerauliqa QUANTUM HR 150 PRO + SEN-HY egyhelyiséges hővisszanyerős szellőztető páraérzékelő egységgel

Raktáron
126.990 Ft

Aerauliqa Quantum Next Pro egyhelyiséges hővisszanyerős szellőztető

Raktáron
136.990 Ft

Aerauliqa QR100M ABS egyhelyiséges hővisszanyerő szellőztető

Rendelhető
373.990 Ft

Aerauliqa QR180 MBP központi hővisszanyerős szellőztető

Rendelhető
421.990 Ft