A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Fisher Special Edition FSAIF-SP-120AE3 / FSOAIF-SP-120AE3 oldalfali mono split klíma 3.6 kW

Hívjon bizalommal, segítünk!

Munkatársaink munkanapokon 8-17 óra között állnak rendelkezésükre!
Nem ér el minket, vagy elmúlt már 17 óra?

239.900 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A Fisher klíma komfortossá teszi mindennapi életünket. A Fisher Special Edition FSAIF-SP-120AE3 / FSOAIF-SP-120AE3 oldalfali mono split klíma 3.6 kW-os készülék rezsibarát légkondicionáló, amely a DC inverteres szabályozásnak köszönhetőleg, akár évi 40-50%-os energia megtakarítást hozhat, egy régebbi, hagyományos modellhez képest. Tökéletes megoldás lakása hűtésére, de fűtésszezon indulása előtt a hideg napokon akár a lakás fűtésére is használhatja.

Főbb jellemzői: több funkcióval rendelkezik a tiszta és egészséges levegő biztosításáért. Többek között hidegkatalitikus szűrővel és a megnövelt hatékonyságú porszűrővel. Ezen technológiának köszönhetően fertőtlenít, megsemmisíti a kellemetlen szagokat. A negatív oxigénionok elpusztítják a velük való érintkezéskor a vírusokat, kórokozókat és a gombákat. A speciális szűrőknek köszönhetően nagy hatékonysággal kiszűri a levegőben lévő pollen, atka, por, penészgombaspóra vagy akár a textil rostokat. Wi-Fi és infra távirányítónak köszönhetőleg bármikor kommunikálhat a berendezéssel. A „Ne fújja rám” funkció segítségével elkerülhető a huzathatás, amikor is a légterelőt magasra állítja, a ventilátort eközben a legkisebb sebességre teszi. A beltéri ventilátor fokozatmentesen állítható. Hűtő üzemmódban a teljesítményfelvétel 75% illetve 50%-ra csökkenthető. 8 °C temperáló üzemmóddal elkerülheti a vízkárt nyaralójában vagy nem használt épületekben. A hőcserélő GOLDEN FIN bevonattal rendelkezik. A készülék könnyen karbantartható, tisztítása egyszerű.

Műszaki adatlap

Paraméterek

Tulajdonságok Fokozatmentesen állítható beltéri ventilátor Páratartalom érzékelővel vezérelt párátlanítás 8°C ill. 12°C temperáló fűtés funkció Növelt hatékonyságú porszűrő Billentyűzár Belső hőmérséklet kijelzés ECO üzemmód Infra távirányító Vezetékes távirányító (Opció) Memóriában eltárolható egyéni beállítás (WIFI vezérlésen keresztül érhető el) Digitális kijelzés Kikapcsolható kijelzőpanel "Hideg-katalitikus" szűrő Porszűrő Öntisztító funkció Meleg indítás "Follow me" funkció 8°C temperáló fűtés Éjszakai üzemmód Párátlanító üzemmód TURBÓ üzemmód Alacsony zajszintű üzemmód/ Csendesített üzemmód Időzítés 24 óra (idő intervallum) / WIFI vezérléssel heti program-időzítés Kétirányú automatikus légterelés (Swing) Automatikus átváltás (hűtés-fűtés között) Automatikus újraindulás áramkimaradás esetén 3D DC inverter 1 W fogyasztás stand-by állapotban "GOLDEN FIN" bevonatú hőcserélő Hőmérsékletbeállítás korlátozható Hűtőköri hiba kijelzés