A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.
Termékek Menü
Ön itt jár: >

VTS

A világ első számú légtechnikai gyártója a VTS, melyet 1989-ben alapítottak. Csapatában kiváló szakemberek és specialisták vannak, munkájuknak köszönhetően stabil, dinamikus, nemzetközileg elismert vállalatot alkotnak. A VTS sikerének alappillére három lábon áll, a legjobb minőségű termékeket gyártják, a piacának a legjobb árán és a legrövidebb szállítási idővel. Ezt úgy tudják megtenni, hogy 6 hatékonyan működő logisztikai központot hoztak létre világszerte (Atlanta, Dubai, Moszkva, Varsó, Sanghaj, Mumbai), ezzel a lépéssel garantálni tudják a legrövidebb szállítási időt. A VTS 5 év garanciát vállal termékeire, melyek többszöri minőségellenőrzésen esnek át.

A Wing légfüggönnyel újra definiálták az eddigi légfüggöny tapasztalatokat. Egyedi, kimagaslóan új terméket hoztak létre. Tökéletes forma és innovatív technika ötvözése. Minimalista megjelenése egy repülőgép szárnyára emlékeztet, a gyémánt formájú oldalpanel pedig fontos eleme a motor hűtésének és szellőztetésének. Tervezése által hatékony a légszállítása, e miatt a környezeti zajterhelés is nagyban csökkent, a piaca leghalkabb légfüggönye.

A Volcano termoventilátorok a közepes és nagy légterek felfűtésében segítenek jelentősen. Használhatóak gyártósorok, sport létesítmények, raktárépületek, és számos nagy légterű épület esetében. Főbb előnyei: nagy hatásfok - kis üzemeltetési költség, utolérhetetlen ár-érték arány, legnagyobb légvetési távolság a piacon.

A VTS termoventilátorok modern külsőben, alacsony zajszinttel és nagy hatékonysággal működnek. Nézze meg termékeiket!

Rendezés:
Nézet: