A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Hűtő klíma megoldás franciaerkélyre, szűk ablakokhoz - Itt az új HD Maximus!

A 2020-as klíma szezon egy új termékvonalat hozott az ár-érték arány bajnok HD Maximus termékcsalád életébe. Ezek a klímaberendezések a belépő kategóriát képviselik, és leginkább csak a hűtés feladatát képesek ellátni, mégis ideális választást jelentenek mindenkinek, akinek nincs helye egy átlagos méretű kültéri egységet elhelyezni. Például francia erkélyen felettébb ideális, ugyanis a kültéri egység mindösszesen 660x483x255 milliméteres. Egy átlagos kültéri egység mélysége 300 mm felett van, így azok nem szerelhetőek szűk helyekre. Ez a kültéri egység minden dimenziójában 5-10 centivel kisebb! A beltéri egység is a kisebb típusok közé sorolható, olyan ablakok fölé ahol kicsi a hely, ideális választás lehet, mivel a magassága 2-5 centivel kisebb az átlagnál.

A készülék a kedvező, kifejezetten barátságos árcímkéért cserébe csupán 3 éves garanciával büszkélkedhet, az elterjedt 5-6-10 év helyett, energiahatékonysága mára már abszolút belépőkategóriás (A++ hűtés módban, SCOP 6), valamint a kiegészítő szolgáltatások során is elmaradásban van. Ettől függetlenül sokkal jobb választás, mint sok, - más termékkörökben - elismert márkaként számontartott gyártó készülékei, megbízhatóságában, tartósságában, és főleg az árában nem fog csalódni!

Várjuk érdeklődését!