A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Több száz klíma raktárkészletről, azonnal!

Klímaértékesítés telepítéssel az ország egész területén, teljes adminisztrációval! Ön csak a klíma előnyeit élvezze!

30 évesek lettünk!

Minden 30. vásárló visszakapja a klímájának az árát! Részletekért kattintson IDE!

Ne habozzon, forduljon hozzánk most, mert mi TELJES KÖRŰ szolgáltatásban részesítjük, a papírmunkát is beleértve! Hívja szakértő munkatársaink a következő telefonszámokon (munkanapokon 8-17 óra között):

Ingyenes szállítás!

Tekno Point

Szeretné, hogy a megfelelő hőmérséklet legyen otthonában, de a kültéri egység elhelyezése nem megoldható?

A nyári környezet komfortját nem vették figyelembe a történelmi épületek vagy építészeti dekorációval rendelkező műemlékvédelmi épületek esetében. Tehát az ilyen helyeken a légkondicionálás az egyetlen megoldás.

A Tekno Point IDRA klímaberendezéseket ezen probléma megoldására tervezték és gyártották!

Kompakt levegő/víz hőszivattyús légkondicionáló, amely tökéletesen illeszkedik minden olyan kis helyhez, ahol a vízcsatlakozás lehetséges. Rendkívül csendes és energiatakarékos, így kényelmesen légkondicionálható az adott helység!

A világon egyedülálló megoldás - rejtett klímatelepítés lakóépületeknél és műemlékeknél, melyeket csak a Tekno Point és partnerei alkalmaznak!

A rejtett légkondicionálás az esztétikai problémákat hivatott megoldani, a kültéri klímaberendezés "láthatatlan" marad. Megoldást nyújtanak azon helyeken, épületekben, ahol a hagyományos rendszer nem kivitelezhető

Láthatatlan, csendes és kompakt!

A vízzel hűtött kültéri egység garantálja a nagy teljesítményt és az alacsony energiafogyasztást.

Könnyen telepíthető minden kis helyre, akár a mosogató alá vagy fürdőszobába.