A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Áruházunk feltöltött árukészlettel továbbra is nyitva!

Klímaértékesítés telepítéssel az ország egész területén, teljes adminisztrációval! Ön csak a klíma előnyeit élvezze!

Ne habozzon, forduljon hozzánk most, mert mi TELJES KÖRŰ szolgáltatásban részesítjük, a papírmunkát is beleértve! Hívja szakértő munkatársaink a következő telefonszámokon (munkanapokon 8-17 óra, szombaton 8-12 óra között):

Valamennyi általunk forgalmazott klíma inverteres!

Szezonnyitó akció! Mobilklíma vásárlásakor 7.000 Ft -ot elengedünk az árból, használja a NYÁR2020 kuponkódot!

A promócióban résztvevő termékeket ide kattintva tekintheti meg.

A kedvezmény 2020. július 31-ig vagy a készlet erejéig vehető igénybe. Telefonos vásárlásnál jelezze értékesítőnknek, hogy melyik terméket kéri, és rendelését már a kedvezményes árra rögzítjük!

Szellőztető ventilátorok - Aereco

Szellőztető berendezéssel lakóépületek, irodák, nagyobb terek levegő cseréjét tudjuk megoldani ablak nyitogatása nélkül.  A bent elhasznált levegő a szellőztető rendszeren keresztül jut a külvilágba, s onnan pótolja a friss levegőt, melyet megszűrve a portól, pollenektől enged vissza a lakóépületbe. Így folyamatosan friss levegőt tud biztosítani. Az elhasznált levegővel együtt a párától is megszabadulhatunk, így a nagy hőingadozások mellett sem fog kialakulni a penész a falakon.

Az intelligens szellőztetés úttörője a francia Aereco vállalat. Több mint 30 éve meghatározó szereplője piacának, a folyamatos fejlesztéseiknek köszönhetően innovatív szellőzőrendszer elemeket gyártanak, melyek megteremtik az ügyfeleik számára a jobb légminőséget, és hozzájárulnak az energiatakarékos otthon fenntartásához. Az aereco szó pontos jelentése (AERation ECOnomique) gazdaságos szellőztetés. Pierre Jardinier 1984-ben alapította két társával a céget, együtt tervezték meg az első páratartalmat érzékelő és szabályozó szellőző elemet. Kis műhelyben kezdtek neki a munkának, mára több leányvállalattal és partnerrel (főként Európa, Kína, Japán, Egyesült Államok és Oroszország) és profi francia telephellyel és gyártósorral rendelkeznek. Magyarországon 2000 óta vannak jelen. A higro(pára)szabályozású szellőző rendszer világszinten egyedülálló. Az adott épületben élők szükségleteihez igazítja a szellőző levegő mennyiségét, ezáltal minimalizálja a fűtés álltal keletkezett hőveszteséget és optimálissá, jobbá teszi a légcserét, a nagyobb komfort érzet eléréséért. A szabályozott szellőztetés megelőzi a páralecsapódást, nem lesznek nedvesek a hidegebb falrészek, így a penész sem tud kialakulni. Az Aereco termékek egyedi megoldásokat nyújtanak a folyamatos fejlesztéseik és kutatásaik álltal, a különböző lakóépületek esetében, mint például: családi házak, irodák, középületek, orvosi rendelők, óvodák, iskolák szükségleteihez kínálnak légtechnikai megoldásokat. Szellőztető berendezéseik között találunk mozgás, CO2, VOC (illékony szerves anyag) és jelenlét érzékelő készülékeket. Termékeik világszerte sikeresen hozzájárulnak a lakóépületek energiafelhasználásának csökkentéséhez és gazdaságos üzemeléséhhez, Európában több millió lakásban teljesítenek kiválóan! Nézze meg kínálatunkban őket!