A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Több száz klíma raktárkészletről, azonnal!

Klímaértékesítés telepítéssel az ország egész területén, teljes adminisztrációval! Ön csak a klíma előnyeit élvezze!

Ne habozzon, forduljon hozzánk most, mert mi TELJES KÖRŰ szolgáltatásban részesítjük, a papírmunkát is beleértve! Hívja szakértő munkatársaink a következő telefonszámokon (munkanapokon 8-17 óra között):

Ingyenes szállítás!

Polar Optimum SIEH0025SDO / SO1H0025SDO oldalfali mono split klíma 2.5 kW

240.900 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Ingyenes szállítás
30 éve a vásárlókért
Szakértő tanácsadás

Hívjon bizalommal, segítünk!

Munkatársaink munkanapokon 8-17 óra között állnak rendelkezésükre! Nem ér el minket, vagy elmúlt már 17 óra? Kérjen visszahívást vagy írjon nekünk az arajanlat@viky.hu e-mail címre!

Leírás

A Polar légkondicionáló kifejezetten kelet-közép európai vásárlási igények alapján optimalizált. A Polar Optimum SIEH0025SDO / SO1H0025SDO oldalfali mono split klíma 2.5 kW-os okos otthon kompatibilis.
Főbb jellemzői: A készülék távirányítójába épített érzékelő (I FEEL funkció) a szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé. Az automatikus leolvasztás növeli a fűtés hatásfokát. Ezüstion és C-vitamin-szűrő frissíti a levegőt, tisztítja az allergénektől, spóráktól, gombáktól, valamint a kellemetlen szagokat is eltünteti. Ideális választás fűtésre is, -15 °C külső hőmérsékletig. Megfelelő fűtési hatékonyságú, ezért H tarifa igénylésére is alkalmas. A temperáló üzemmódnak köszönhetően egyenletes 8 °C-on tartja a hőmérsékletet, kitűnő lehetőség hosszú ideig üresen álló helyiségek (nyaraló, vidéki ház, nem használt épületek) téli fagyvédelmére. Tökéletes választás, hiszen nem csupán hűtési üzemben energiatakarékos. Hűvösebb időjárás eseté gazdaságos fűtést is biztosít. Anti-Cold Air funkciónak köszönhetően, fűtés üzemmódban csak akkor kezd el működni a beltéri ventilátor, ha a hőmérséklet már elég meleg, ezáltal megakadályozza, hogy hideg levegőt fújjon be a készülék a fűtés bekapcsolásakor, vagy leolvasztás után. A berendezés hűtés üzemmódban a levegő páratartamát is csökkenti a megfelelő komfortérzet biztosítása érdekében. Az elpárologtató lamellák Titán Gold bevonata lassítják a gombák, baktériumok megtelepedését. A készülék Wifi egységgel van ellátva, mely segítségével otthoni hálózaton keresztül, okostelefonról vezérelhetővé válik.