A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Összefogás és jótékonyság a járványidőszakban

Nem kétséges, hogy a globális járvány mindannyiunk életét megváltoztatta. A COVID-19 minden területen kihívásokat hozott magával, nem kímélve a vállalkozásokat, cégeket és az állami szerveket, így a helyi közösségek és kulcsfontosságú intézmények támogatása soha nem volt ilyen létfontosságú, mint az elmúlt időszakban.

Örömmel jelenthetjük, hogy cégünk szerencsés helyzetben volt, hiszen nem volt szükségünk működésünk felfüggesztésére, a kereskedelmi tevékenység sem állt le a klímapiacon és kollégáink sem estek komoly vagy tartós betegség áldozatául.
A tiszta levegő mindennapjaink fontos része, és egy világjárvány során különösen kiemelkedő szerepet kap. Ezért cégünk úgy határozott, hogy segítséget nyújt a Nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórháznak és a városi önkormányzatnak egyaránt, így felajánlottunk egy-egy légtisztító berendezést, hogy könnyítsünk egy kicsit a mindennapok terheit és segíthessük az intézmények működését.
Az említett jótékonysági akció mellet a Columbus Cégcsoport kezdeményezésére egy országos akció is indult, mely során összesen húsz klímaberendezés került átadásra. A Söjtöri Mentőállomás is részesült a kezdeményezésből, hiszen egy légkondicionáló berendezést kaptak, amelyet cégünk telepített és helyezett üzembe. Az ajándékot örömmel fogadták a söjtöri állomás munkatársai, akik nagyra értékelik a támogatást. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője is elismeréssel szólt a kezdeményezésről, hangsúlyozva, az életmentés ugyan a mentőautókban és a helyszíneken zajlik, mégis nagyon fontos, hogy a mentőállomásra visszatérő bajtársak megfelelő körülmények között tudjanak felkészülni a következő riasztásra.

Ez a pozitív példa is bizonyítja, hogy a helyi közösségek és a vállalatok együttes erőfeszítése és összefogása képes segíteni a nehéz időszakokban, és elősegítheti a mindennapok zavartalan működését.

Forrás