A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Több száz klíma raktárkészletről, azonnal!

Klímaértékesítés telepítéssel az ország egész területén, teljes adminisztrációval! Ön csak a klíma előnyeit élvezze!

30 évesek lettünk!

Minden 30. vásárló visszakapja a klímájának az árát! Részletekért kattintson IDE!

Ne habozzon, forduljon hozzánk most, mert mi TELJES KÖRŰ szolgáltatásban részesítjük, a papírmunkát is beleértve! Hívja szakértő munkatársaink a következő telefonszámokon (munkanapokon 8-17 óra között):

Ingyenes szállítás!

Nyereményjáték szabályzat

A 2023-as év egy kiemelt fontosságú év a KlímaProfi áruházat üzemeltető Viky Kft. számára: idén lettünk 30 évesek!

Szeretnénk megosztani örömünket végfelhasználó vásárlóinkkal, ezért 2023 február 15-től 2023 március 31-ig nyereményjáték promóciót hirdetünk, melynek keretében minden harmincadik teljes áron* végfelhasználó vásárló által vásárolt mono vagy multi split klímaberendezés árának 99%-át visszatérítjük!

* Az akció más akcióval nem összevonható. A promóció csak a Viky Kft saját, végfelhasználó vásárlóinak szól, partnereink vásárlói a nyereményjátékban nem vehetnek részt.

Szabályzat és részletes információk:

A játékon részt vehet, aki:
2023 február 15 és március 31 között a Szervező - Viky Kft. - által a klimaprofi.hu webáruházban forgalmazott lakossági mono és multi split klímák közül teljes áron, egyéb kedvezmények és akciók igénybevétele nélkül vásárol, majd részvételi szándékát legkésőbb 2023 április 10 napjáig a nyeremenyjatek@viky.hu e-mail címre küldött levéllel jelzi, a levélhez csatolja a számla fotóját. A Viky Kft. nagykereskedelmi és beszállító partnerei, nagykereskedelmi partnereinek vásárlói, munkatársai, és azok hozzátartozói a promócióban nem vehetnek részt. A promócióból szintén kizárásra kerülnek a nem végfelhasználónak minősülő vásárlók (cégek, önkormányzatok, alapítványok, leegyszerűsítve bárki, aki a számlán adószámot kíván megjeleníteni).

A nyereményjáték egyszeri alkalommal, 2023 február 15 és március 31 között zajlik, a jelentkezések beérkezési határideje 2023 április 10.

A Résztvevő a nyeremenyjatek@viky.hu e-mail címre küldött levelével és az esetleges nyeremény elfogadásával ráutaló magatartással kijelenti, hogy a Részvételi szabályzatot elfogadja, és megfelel a nyereményjáték részvételi feltételeinek.

Nyereményjáték Részvételi Szabályzat

1.    A nyereményjáték szervezője - a továbbiakban: Szervező

A nyereményjáték szervezője a www.klimaprofi.hu weboldalcímen webáruházat üzemeltető, 1993-ban alapított és a promóció évében 30 éves Viky Kft., cím: 8800 Nagykanizsa, Récsei út 3., (további adatai: https://www.viky.hu/impresszum/).

2.    A nyereményjátékban résztvevő személyek - a továbbiakban: Résztvevő, Résztvevők

A nyereményjátékban Résztvevő személy lehet minden, Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező, 18 éven felüli természetes személy, aki a nyereményjáték időtartamán belül:

A Szervező - Viky Kft. - által a klimaprofi.hu webáruházban forgalmazott lakossági mono és multi split klímák közül teljes áron, egyéb kedvezmények és akciók igénybevétele nélkül vásárol, majd részvételi szándékát a nyeremenyjatek@viky.hu e-mail címre küldött levéllel jelzi, a levélhez csatolja a számla fotóját.

A Viky Kft. nagykereskedelmi és beszállító partnerei, nagykereskedelmi partnereinek vásárlói, munkatársai, és azok hozzátartozói a promócióban nem vehetnek részt. A promócióból szintén kizárásra kerülnek a nem végfelhasználónak minősülő vásárlók (cégek, önkormányzatok, alapítványok, leegyszerűsítve bárki, aki a számlán adószámot kíván megjeleníteni).

3.    A nyereményjáték időtartama

A nyereményjáték egyszeri alkalommal, 2023 február 15 és március 31 között zajlik, a jelentkezések beérkezési határideje 2023 április 10.

4.    A játék menete, Részvételi szabályzat

A játékban részt vehet bárki, aki a 2.-es pontban felsoroltaknak megfelel.

A részvételi szándék jelzéséhez 2023 április 10-ig küldjön egy, a promóciós időszakban kiállított számláról készült fotót a nyeremenyjatek@viky.hu e-mail címre. Amennyiben a Nyertes nem fogadja el a részvételi feltételeket (például nem járul hozzá a nevének közzétételéhez, és a nyeremény átadásakor a fénykép és/vagy videofelvétel készítéséhez), úgy a nyertes a következő jelentkező lesz, egészen addig, amíg olyan Nyertes nem kerül kisorsolásra, aki a feltételeket elfogadja.

A Szervező nem tart sorsolást, a Nyertesek kiválasztása az ügyviteli rendszer adatai alapján, automatikusan történik, annyi alkalommal, ahányszor a promóció időtartama alatt beérkezik a nyeremenyjatek@viky.hu e-mail címre 30 érvényes jelentkezés.

A Szervező kizárólag a Nyerteseket értesíti ki.

A nyereményjáték Nyertesei a visszatérítést átutalás útján vagy személyesen a Viky Kft. telephelyén vehetik át. A nyeremény átvételének feltétele a nyertes nevének, fényképének, hang és/vagy videofelvételének, és a vele készített pár kérdéses interjúnak a közzétételéhez és a felhasználásához való hozzájárulás, melynek kettős célja van: első és fontosabb cél a nyeremény átadásának bizonyítása a szervező részéről, másodlagosan pedig a szervező fenntartja a jogot hogy marketing kommunikációjában felhasználja.

5.    Adatkezelés és adatbiztonság

A Szervező a nyereményjáték lebonyolításával kapcsolatosan az alábbi személyes adatokat kezeli: a jelentkező e-mail címe, a beküldött e-mailben közölt információk, különösen a beküldött számlakép. További kezelt személyes adat a Nyertesek esetében van, melyek a következőek: a Nyertes arcképe, videóképe, valamint hangjáról készült felvétel, valamint a Nyertes neve és a település neve, amelyen él.

A Szervező minden esetben védi a Résztvevő személyiségi jogait. A Résztvevőtől összegyűjtött Személyes adatok a nyereményjáték feldolgozásának, és a Nyertesek értesítésének céljából kerülnek felhasználásra. A hozzájárulás önkéntes, és írásban (a Szervező címére küldve: Viky Kft., 8800 Nagykanizsa, Récsei út 3., vagy info@viky.hu), bármikor visszavonható.

A fenti adatokat a Szervező harmadik félnek nem adja át!

Amennyiben a Résztvevő a sorsoláson nyer, a nyeremény átvételével kifejezetten hozzájárul a Szervező weboldalain és közösségi oldalain a fényképének, hang és/vagy videófelvételének, és a vele készített pár kérdéses interjúnak a közzétételéhez és a felhasználásához.

Adatkezelési tájékoztatónkat letöltheti az alábbi hivatkozásról: https://www.viky.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/

6.    Nyeremény

2023 február 15 és március 31 között minden harmincadik, a fenti feltételeknek megfelelő és a játékra jelentkező vásárló nyer, mégpedig a megvásárolt klímaberendezés értékének 99%-át visszatérítjük elektronikus átutalás vagy készpénz formájában.

7.    Sorsolás, Nyertesek kiválasztása

A Szervező nem tart sorsolást, a Nyertesek a nyeremenyjatek@viky.hu e-mail címre küldött érvényes jelentkezésük sorrendjük alapján, utólag is ellenőrizhető módon (képernyőképek a postafiókról, a nevek és e-mail címek részleges kitakarásával) kerülnek kijelölésre. Amennyiben a Nyertes nem fogadja el a feltételeket, vagy elutasítja a nyereményét, úgy a következő, a feltételeknek megfelelő vásárlóé lesz a lehetőség. Ez a módszer ismétlődik mindaddig, amíg a vásárló a feltételeket és a nyereményt is elfogadja. A következő Nyertes kiválasztásához a számolás viszont az eredeti Nyertes azonosítójától kerül számolásra, hogy a "Minden harmincadik nyer" mottónak megfeleljünk.

Személyes átadás esetén a nyeremény átadásáról videófelvétel készül, a sorsolás/nyereményátadás megtörténtének bizonyítására, melyet a Résztvevő kérésére a Szervező rendelkezésére bocsát, illetve a közösségi oldalain, weboldalain közzétehet. Átutalás esetén a Nyertessel készült interjú a bizonyíték.

8.    Nyertesek nyilvánosságra hozatala, nyeremények átvétele

A Nyertesek neve megtekinthető a promóciót követő egy hónapban a https://www.klimaprofi.hu/ internetes oldalon, valamint a közösségi oldalainkon, továbbá a Nyerteseket a rendelés során megadott telefonszámán, esetleg e-mail címén is értesítjük. A nyeremény átadására személyesen kerül sor a Szervező telephelyén (8800 Nagykanizsa, Récsei út 3.) vagy a vásárló lakcímén, előre egyeztetett időpontban. Amennyiben a személyes átvétel nem megoldott, a Nyertes a visszatérítését átutalással kapja meg.

A Szervező közvetlenül csak a Nyerteseket értesíti.

A nyeremény elfogadásával, a Nyertes belegyezik, hogy részt vesz promóciós tevékenységben, és a Szervező fenntartja a jogot, hogy felhasználja a Nyertes nevét, fényképét, a róla készült hang és/vagy videófelvételt bármilyen tömegtájékoztatás során.

9.    A nyereményadó

A nyeremény visszatérítésnek minősül, ezért adó vonzat a magyar törvényeknek megfelelően egyik Felet sem terheli.

10.   Vegyes rendelkezések

A promócióban a visszatérítés (nyeremény) átvétele, valamint a jelentkezés beküldése a nyeremenyjatek@viky.hu e-mail címre, a hivatalos játékszabályok automatikus, ráutaló magatartással történő elfogadását jelenti, amelyet a Nyertesek megtekinthetnek interneten, a https://www.klimaprofi.hu/ oldalon a nyereményjáték meghirdetett napjától a nyereményjáték végét követő 30. napig.

A szabályokkal kapcsolatos vitás esetekben a Szervező döntése végleges, és ezzel kapcsolatban semmilyen levelezésbe nem bocsátkozik.

A nyeremény átvétele után az azzal kapcsolatban felmerülő esetleges kifogásokért a Szervező felelősséget nem vállal.

A szabályzat értelmezésében és végrehajtásában a magyar jog az irányadó és a Szervező, valamint a Résztvevő illetékességből a Magyar Bírósághoz fordulhatnak vitás kérdésekben.

Kelt: Nagykanizsa, 2023. február 15.