A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Több száz klíma raktárkészletről, azonnal!

Klímaértékesítés telepítéssel az ország egész területén, teljes adminisztrációval! Ön csak a klíma előnyeit élvezze!

Ne habozzon, forduljon hozzánk most, mert mi TELJES KÖRŰ szolgáltatásban részesítjük, a papírmunkát is beleértve! Hívja szakértő munkatársaink a következő telefonszámokon (munkanapokon 8-17 óra között, szombaton 8-12 óra között):

Ingyenes szállítás!

Multi split klímák - kombinálható, akár több helyiségbe - Tekno Point

A multi split klíma nagy előnye, hogy csak egy kültéri egységet kell felszerelni több beltéri egységhez. A beltéri egységek külön szabályozhatóak, és különböző típusúak is lehetnek. Így meghatározhatja, hogy az egyes helyiségekben milyen legyen a hőmérséklet és a klíma berendezés formavilága. Fontos, hogy itt külön kell megvásárolni a kültéri, és a beltéri egység(ek)et, és egyik sem használható a másik nélkül! A split klíma előnye a csendes üzemmód, a korszerű, költséghatékony inverteres technológia, és a különböző légszűrők beszerelhetősége.

Szeretné, hogy a megfelelő hőmérséklet legyen otthonában, de a kültéri egység elhelyezése nem megoldható?

A nyári környezet komfortját nem vették figyelembe a történelmi épületek vagy építészeti dekorációval rendelkező műemlékvédelmi épületek esetében. Tehát az ilyen helyeken a légkondicionálás az egyetlen megoldás.

A Tekno Point IDRA klímaberendezéseket ezen probléma megoldására tervezték és gyártották!

Kompakt levegő/víz hőszivattyús légkondicionáló, amely tökéletesen illeszkedik minden olyan kis helyhez, ahol a vízcsatlakozás lehetséges. Rendkívül csendes és energiatakarékos, így kényelmesen légkondicionálható az adott helység!

A világon egyedülálló megoldás - rejtett klímatelepítés lakóépületeknél és műemlékeknél, melyeket csak a Tekno Point és partnerei alkalmaznak!

A rejtett légkondicionálás az esztétikai problémákat hivatott megoldani, a kültéri klímaberendezés "láthatatlan" marad. Megoldást nyújtanak azon helyeken, épületekben, ahol a hagyományos rendszer nem kivitelezhető

Láthatatlan, csendes és kompakt!

A vízzel hűtött kültéri egység garantálja a nagy teljesítményt és az alacsony energiafogyasztást.

Könnyen telepíthető minden kis helyre, akár a mosogató alá vagy fürdőszobába.