A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Midea Xtreme Save MG2X-24-SP oldalfali mono split klíma 7 kW

Hívjon bizalommal, segítünk!

Munkatársaink munkanapokon 8-17 óra között állnak rendelkezésükre!
Nem ér el minket, vagy elmúlt már 17 óra?

499.900 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A Midea Xtreme Save MG2X-24-SP típusjelű 7 kW-os oldalfali klímák minden igényt kielégítenek, fűtésre és hűtésre is ajánlott légkondicionálók a piacon. A berendezés kettős szűrőrendszerrel rendelkezik, így két lépésben távolítja el a káros anyagokat. A készülék minden kikapcsolás alkalmával öntisztítást végez a páralecsapódás eltávolítása érdekében, így megakadályozza a baktériumok és a penész kialakulását.

Főbb jellemzői: Xtreme energiatakarékos hűtés/fűtés a Quattro inverteres technológiának köszönhetően (természetesen H tarifa igénylésére is alkalmas). A téliesített, karter és csepptálca fűtéssel ellátott kültéri egységnek köszönhetően ideális választás fűtésre is, -15 °C külső hőmérsékletig. A készülékben lévő hőcserélő Golden Fin bevonattal ellátott. Rendkívül gyors, másfél perc alatt hideg levegőt fúj hűtési üzemmódban. A Breeze Away funkció használatával nem fújja a hideg levegőt közvetlenül a felhasználóra. Az iClean funkció hő segítségével sterilizálja a hőcserélőt. A nagy sűrűségű szűrő kiszűri a legapróbb port is a levegőből, míg a kültéri önportalanító funkció a kültéri egység kikapcsolásakor a ventilátor forgási irányát megfordítja, így a hőcserélőre lerakodó por nagy részét automatikusan lefújja. 8 °C temperáló üzemmóddal elkerülheti a vízkárt nyaralójában vagy nem használt épületekben. Gyárilag beépített Wi-Fi vezérlés, infra távirányító időzítő funkcióval, ECO mód, 4 irányú légterelés, alvás automata üzemmód, időzítő funkció, áramszünet után automatikusan újraindul.

Műszaki adatlap

Paraméterek

Tulajdonságok GYÁRI WI-FI VEZÉRLÉS CSEPPTÁLCA FŰTÉS KARTER FŰTÉS 4 IRÁNYÚ LÉGTERELÉS VÉSZHELYZETI ÜZEMMÓD LÁGY LÉGÁRAM ECO MÓD 25% 5 FOKOZATÚ KÜLTÉRI VENTILÁTOR FOLLOW ME ALVÁS AUTOMATA ÜZEMMÓD 1 W KÉSZENLÉTI ÁLLAPOT 2 IRÁNYÚ CSŐCSATLAKOZÁS AUTOMATIKUS ÚJRAINDÍTÁS IDŐZÍTŐ FUNKCIÓ LAMELLA MEMÓRIA FUNKCIÓ π ALAKÚ SZERELŐLAP HŰTŐKÖZEG SZIVÁRGÁS ÉRZÉKELÉS GOLDEN FIN HŐCSERÉLŐBEVONAT TURBÓ FOKOZAT 8°C TEMPERÁLÓ FŰTÉS