A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.
Termékek Menü

Összehasonlítás

Klímaértékesítés telepítéssel az egész országban, teljes adminisztrációval!

Ön csak a klíma előnyeit élvezze!

Ne habozzon, forduljon hozzánk most, mert mi TELJES KÖRŰ szolgáltatásban részesítjük, a papírmunkát is beleértve!
Hívja szakértő munkatársaink az alábbi telefonszámokon (munkanapokon 8-17, szombaton 8-12 óra között):
Kovács Tamás 06-30/220-2600,
Havasi Ádám 06-30/420-5630,
Berke Bálint 06-30/571-9944,
Árvai Krisztina 06-30/903-9793,
vagy kérjen visszahívást itt!

Valamennyi általunk forgalmazott klíma inverteres!

Megújult ECO sorozat a FUJITSU klímától

2019 tavaszától az R410A-s LLC sorozat váltó modellje a KPCA modell új környezetbarát R32-es hűtőközeggel. KPCA modell alkalmas kedvezményes H áram tarifa igénylésére is.

Az ECO sorozat a FUJITSU belépő kategóriájába tartozik. A KPCA széria alapfelszereltséggel bír, de már rendelkezik mindazon hasznos funkciókkal, amelyek a legtöbb felhasználó számára megfelelő megoldást nyújtanak. Az egyszerű kezelhetősége, stílusos beltéri egysége, és kiemelkedő megbízhatósága hamar népszerűvé tette a berendezést. Sokan keresik a prémium japán márkák közül azokat a gépeket, amelyeknek az ára is kedvező. Erre lett kifejlesztve a Fujitsu által a KPCA sorozat, mely ár-érték arányban nagyon kedvező megoldást jelent. A KPCA modell alkalmas kedvezményes H áram tarifa igénylésére is.

Fujitsu KPCA

Az esztétikus megjelenés mellett az R32-es hűtőközeg lehetővé teszi, hogy még kevesebb hűtőközeggel ugyanazon teljesítmény mellett még jobb energiahatékonyságot érjen el a berendezés.

Fujitsu KPCA SEER SCOP

Újdonság ennél a modellnél, hogy a Wifi egység egyszerűen, Plug and Play módon könnyen csatlakoztatható a beltéri egységben. Ezáltal az egységet távolról is szabályozhatja, ami optimális komfortot és energiamegtakarítást eredményez.

  Fujitsu KPCA WiFi

A továbbfejlesztett hőcserélők helytakarékos elhelyezésének köszönhetően a készülék viszonylag keskeny, hatékonysága mégis nagyobb, mint más hasonló berendezéseké. A berendezés kis helyigényű, így kisebb terekben is felszerelhető.

A KPCA széria – hasonlóan az összes FUJITSU berendezéshez, EUROVENT minősítéssel rendelkezik.

Főbb jellemzők

 • Szuper csendes ventilátorfokozat: beltéri egységnél a hangnyomásszint 22 dB(A)
 • Gazdaságos üzemmód: a vezérlőegység automatikusan változtatja a termosztátbeállítást az aktuális hőmérséklet függvényében, hogy elkerülje a felesleges hűtést/fűtést
 • Powerful üzemmód: lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet lehető leggyorsabb elérését maximális ventilátorfokozattal és maximális kompresszorfordulattal működve
 • Automatikus hűtés-fűtés átváltás
 • Automata légterelés (le és fel)
 • Automatikus ventilátorsebesség: a vezérlőegység automatikusan kiválasztja az optimális ventilátorfokozatot a szoba hőmérsékletének függvényében
 • Éjszakai üzemmód: a készülék folyamatosan csökkenti a teljesítményt, majd kikapcsol
 • Időzítő funkció: a 24 órás programozhatóság segítségével előre beállíthatja a klíma ki- vagy bekapcsolási idejét
 • Szűrőtisztítási igény kijelzése
 • Levehető, könnyen tisztítható előlap
 • WIFI vezérlés – opció
Forrás: E-Gépész szaklap