A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Több száz klíma raktárkészletről, azonnal!

Klímaértékesítés telepítéssel az ország egész területén, teljes adminisztrációval! Ön csak a klíma előnyeit élvezze!

Ne habozzon, forduljon hozzánk most, mert mi TELJES KÖRŰ szolgáltatásban részesítjük, a papírmunkát is beleértve! Hívja szakértő munkatársaink a következő telefonszámokon (munkanapokon 8-17 óra között):

Ingyenes szállítás!

LG Therma-V HUN1239 levegő-víz hőszivattyú 12 kW

2.633.980 Ft
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: CLGE001519
Elérhetőség: Rendelhető
Nem értékelt
Márka: LG
Ingyenes szállítás
27 éve a vásárlókért
Szakértő tanácsadás

Hívjon bizalommal, segítünk!

Munkatársaink munkanapokon 8-17 óra, szombaton 8-12 óra között állnak rendelkezésükre! Nem ér el minket, vagy elmúlt már 17 óra? Kérjen visszahívást ide kattintva!

Leírás és Paraméterek

Mi az LG THERMA V? 

A THERMA V az LG legújabb, újépítésű és felújítandó lakóházaknak szánt, levegő-víz hőszivattyúja,mely az LG továbbfejlesztett fűtési technológiájának köszönhetően energia-megtakarítást biztosít. A THERMA V különböző fűtési megoldásokra alkalmazható a padlófűtéstől kezdve a több hőforrásból származó használati melegvíz szolgáltatásig.

  • Energiahatékony alkalmazás: A THERMA V a legjobb megoldást kínálja a lakások fűtésére és a meleg víz biztosítására az LG inverteres technológiájának köszönhetően.
    Négyszer magasabb energiahatékonysággal rendelkezik, mint a kazános rendszer, mivel háromnegyed részben a kültéri környezet
    energiáját használja fel. 
  • Optimális alkalmazás: A tökéletesített modell-kiválasztási szoftver lehetővé teszi a tervezők számára, hogy az optimális THERMA V modellt
    válasszák ki a helyi és környezeti tényezők alapján.
  • Megbízható alkalmazás: A szabadtéri hőmérséklet fűtési tartománya -20°C -ig terjed és a kimeneti víz hőmérséklete elérheti a max. 57 fokot.
  • Különféle alkalmazások: A THERMA V egységek alkalmazása igen változatos, s telepíthető újépítésű, de felújított házakba is. Újépítésű házaknál: az alacsony hőmérsékletű, monobloc és split (osztott) modellekkel a fűtés és a hűtés is lehetséges. Felújított ház: a THERMA V csatlakoztatható a meglévő kazánrendszerhez az energiahatékonyság és a fűtési teljesítmény optimalizálására a felújított házban. Azáltal, hogy 80°C-os meleg vizet biztosít, a magas hőmérsékletű THERMA V teljes mértékben helyettesítheti a meglévőkazánt.
Tápfeszültség 380-415V,50Hz,3Fázis
Nettó méretek (szél. x mag. x mély.) (kültéri egység) 950 x 1380 x 330 mm
Nettó méretek (szél. x mag. x mély.) (beltéri egység) 490 x 850 x 313 mm
Zajszint (kültéri egység) 54 (dB(A))
Zajszint (beltéri egység) 28 (dB(A))
Kilépő víz hőmérséklete fűtés üzemmódban 15 - 55 ℃
Kilépő víz hőmérséklete hűtés üzemmódban 6 - 30 ℃
Max. nyomómagasság 7 m
Tágulási tartály 8 l
Fűtőbetét teljesítmény 6 kW
Hűtőteljesítmény 14.60 kW
Fűtőteljesítmény 9.46 kW
Hűtőközeg típus R410A
EER 3.63 W/W
COP 3.34 W/W
Felvett teljesítmény (hűtés) 4.02 kW
Felvett teljesítmény (fűtés) 2.83 kW
Hűtőközeg töltet 2980 g
Nettó tömeg (kültéri egység) 105 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!