A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Több száz klíma raktárkészletről, azonnal!

Klímaértékesítés telepítéssel az ország egész területén, teljes adminisztrációval! Ön csak a klíma előnyeit élvezze!

Ne habozzon, forduljon hozzánk most, mert mi TELJES KÖRŰ szolgáltatásban részesítjük, a papírmunkát is beleértve! Hívja szakértő munkatársaink a következő telefonszámokon (munkanapokon 8-17 óra között, szombaton 8-12 óra között):

Ingyenes szállítás!

Használja fel klíma vagy hőszivattyú telepítésére az állami lakásfelújítási támogatást!

KlímaProfi Lakásfelújítási támogatás 2021

Régi vágya komfortosabban élni, a nyári kánikulákat kényelmesebben átvészelni vagy könnyen kialakítható fűtési rendszert telepíteni? Akkor most lehetősége van, hogy állami támogatással kialakítsa új hűtési és/vagy fűtési rendszerét.

2021-ben a legalább egy gyermeket nevelő családok kérhetik alapanyagra és felújítási munkadíjra az 50%-os támogatást. Ez egy vissza nem térítendő állami támogatás, amit korszerűsítésre és felújításra lehet igénybe venni. Előfinanszírozott, maximum 3 millió forint igényelhető vissza számla ellenében, ami a teljes költség legfeljebb 50%-át teheti ki. A számlák 50-50%-os arányban lehetnek, tehát max. 1,5 millió forint anyagköltség és max. 1,5 millió forint vállalkozói munkadíj téríthető vissza. Az összes költségnek el kell érnie a 6 millió forintot, hogy a maximális 3 milliót vissza tudjuk igényelni. Az összegyűjtött számlákat a Magyar Államkincstárnak kell beadni a megfelelő formanyomtatványukon. A számlákat 2022. december 31-ig lehet benyújtani.

Mire lehet felhasználni a 2021-es otthonfelújítási támogatást?

  1. Klímaberendezések beépítésére vagy cseréjére.
  2. Korszerűsíteni tudja meglévő gépeit. Az új, inverteres modellek sokkal energiatakarékosabbak, környezetkímélőbbek, csendesebbek, esztétikusabbak, több funkcióval vannak ellátva. Jobban az igényeire tudja szabni, és ne feledjük el a légszűrő betéteket sem, kevesebb por és vírus jut be az otthonába.

  3. Új fűtési rendszer kialakítása, korszerűsítése, akár megújuló energia alkalmazásával.
  4. Azoknak, akik most építkeznek vagy a fűtési rendszerüket szeretnék kicserélni, mindenképp tartsák szem előtt a klímás fűtést. A téliesített klíma készülékekkel biztonságosan lehet -30 Celsius fokig fűteni. Gyorsan kiépíthető rendszer, nem kell hozzá engedélyeztetés, fűtési terv, mint a gáz kazánnál. Nem lesznek az otthonában zavaró csövek, radiátor. Sokkal gyorsabban el tudja érni a kívánt hőfokot és a klíma meg is tartja, nincsenek akkora hőfok különbségek a felfűtések között. A klíma energiatakarékos és költséghatékony. Igényelhető a téli időszakban H-tarifás áram elszámolás, emiatt akár 40%-kal lesz kevesebb a fűtési számlánk.

    Új építésű házaknál a hőszivattyús rendszer is nagyon kényelmes, akár padlófűtéssel, akár fan coilokkal. Használati melegvíz is előállítható. Igényelhet H vagy Geo tarifát a kedvezményes áramért.

A fűtés hasznos kiegészítője a hővisszanyerő szellőztető rendszer, ami lehet egyhelységes vagy egy kiépített rendszer. Nemcsak télen, hanem egész évben friss levegővel látja el otthonunkat. Nem kell a szellőztetéssel bajlódni, nem fog az ablak nyitogatástól lehűlni a szoba és a penészesedés sem alakul ki a szobák sarkaiban, nem fog az ablakon folyni a pára, sokkal egészségesebb lesz a benti levegő a folyamatos légcsere miatt. A hővisszanyerő szellőztető lényege, hogy a kinti hideg levegőt a kivezetett meleg, elhasznált levegő energiájából fűti fel, és majdnem szobahőmérsékleten juttatja vissza a friss levegőt.

A fűtési számlák kifizetése egy család részére sokszor megterhelőek, egy jól átgondolt korszerűsítés havi több tíz ezer forint megtakarítást hozhat a téli időszakban. A támogatás segítségével most kedvezőbben juthat hozzá a készülékekhez. Egy-egy klíma kicserélésével nem tudja kihasználni maximálisan a támogatást, nagyobb rendszerek kiépítésével, komplett fűtési rendszerek kialakításával, akár napelemmel kombinálva sokkal gazdaságosabb hatást tud elérni.

Kérdéseivel, rendelésével keresse értékesítő kollégáinkat!