A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Több száz klíma raktárkészletről, azonnal!

Klímaértékesítés telepítéssel az ország egész területén, teljes adminisztrációval! Ön csak a klíma előnyeit élvezze!

Ne habozzon, forduljon hozzánk most, mert mi TELJES KÖRŰ szolgáltatásban részesítjük, a papírmunkát is beleértve! Hívja szakértő munkatársaink a következő telefonszámokon (munkanapokon 8-17 óra között):

Ingyenes szállítás!

Ne féljen a rezsinövekedéstől!

Klímáink egy kilowatt elektromos energiából legalább 4 vagy 5 kilowatt hűtési vagy fűtési energiát tudnak előállítani, így jóval gazdaságosabbak bármely gázkészüléknél és hagyományos villamos fűtőtestnél.

Lakásfelújítási támogatás 2021

Lakásfelújítási támogatás 2021

Januártól egy legfeljebb hárommillió forintos, lakásfelújításra fordítható támogatásra tehetnek szert a gyermeket nevelő családok.

Az otthonteremtési program bővülésével az állam akár hárommillió forinttal, a költségek maximum 50 százalékáig járul hozzá a legalább egy gyermeket nevelő családok lakásfelújításához.
A felújítási munkák befejezése után a számlákat 60 napon belül kell benyújtani a Magyar Államkincstárnak (MÁK), vagyis a költségeket utólag térítik meg. Egy hónappal a támogatás indulása után, 2021. február 1-jétől kedvező lakásfelújítási kölcsön lesz elérhető 3%-os kamattal.

Ezen támogatás fordítható egy adott berendezés, vagy rendszer vásárlására és a szerelés költségeire is egyaránt.

Felhasználható többek között:

  • klímaberendezés, hőszivattyú beépítésére, cseréjére
  • fűtési rendszer kialakítására, korszerűsítésére vagy elemeinek cseréjére
  • hővisszanyerős szellőztető telepítésére
  • használati melegvíz rendszer kialakítására, korszerűsítésére, ideértve a megújuló energiaforrások alkalmazását is

A részletes tájékoztatás példákkal magyarázva innen érhető el az elszámolást végző Magyar Állakincstár hivatalos oldaláról.