A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Több száz klíma raktárkészletről, azonnal!

Klímaértékesítés telepítéssel az ország egész területén, teljes adminisztrációval! Ön csak a klíma előnyeit élvezze!

Ne habozzon, forduljon hozzánk most, mert mi TELJES KÖRŰ szolgáltatásban részesítjük, a papírmunkát is beleértve! Hívja szakértő munkatársaink a következő telefonszámokon (munkanapokon 8-17 óra között):

Ingyenes szállítás!

Lakásfelújítási támogatás 2021

Lakásfelújítási támogatás 2021

Januártól egy legfeljebb hárommillió forintos, lakásfelújításra fordítható támogatásra tehetnek szert a gyermeket nevelő családok.

Az otthonteremtési program bővülésével az állam akár hárommillió forinttal, a költségek maximum 50 százalékáig járul hozzá a legalább egy gyermeket nevelő családok lakásfelújításához.
A felújítási munkák befejezése után a számlákat 60 napon belül kell benyújtani a Magyar Államkincstárnak (MÁK), vagyis a költségeket utólag térítik meg. Egy hónappal a támogatás indulása után, 2021. február 1-jétől kedvező lakásfelújítási kölcsön lesz elérhető 3%-os kamattal.

Ezen támogatás fordítható egy adott berendezés, vagy rendszer vásárlására és a szerelés költségeire is egyaránt.

Felhasználható többek között:

  • klímaberendezés, hőszivattyú beépítésére, cseréjére
  • fűtési rendszer kialakítására, korszerűsítésére vagy elemeinek cseréjére
  • hővisszanyerős szellőztető telepítésére
  • használati melegvíz rendszer kialakítására, korszerűsítésére, ideértve a megújuló energiaforrások alkalmazását is

A részletes tájékoztatás példákkal magyarázva innen érhető el az elszámolást végző Magyar Állakincstár hivatalos oldaláról.