A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Áruházunk feltöltött árukészlettel továbbra is nyitva!

Klímaértékesítés telepítéssel az ország egész területén, teljes adminisztrációval! Ön csak a klíma előnyeit élvezze!

Ne habozzon, forduljon hozzánk most, mert mi TELJES KÖRŰ szolgáltatásban részesítjük, a papírmunkát is beleértve! Hívja szakértő munkatársaink a következő telefonszámokon (munkanapokon 8-17 óra, szombaton 8-12 óra között):

Valamennyi általunk forgalmazott klíma inverteres!

Segíthet a klíma a koronavírus elleni küzdelemben?

A koronavírus járvány, a karantén intézkedések, valamint a "maradj otthon" mozgalom terjedésével felértékelődik otthonainkban a klímaberendezések létjogosultsága.

Röviden összefoglalva, a modern klímaberendezések szűrői képesek lehetnek a levegő folyamatos átmosására, és a vírusok egy részének kiszűrésére. A rajtuk áthaladó vírusos nedvességcseppeket felfogják, így kiszűrik a levegőből. Csökkentik a vírusok sűrűségét, azonban megszüntetni nem képesek azt. Erre a szűrési módra minden klíma alkalmas, azonban vannak olyan megoldások, amivel a légkondicionáló vírus és baktérium kiszűrő képessége fokozható. Keresse a katalitikus szűrővel (kémiai úton semlegesíti a vírusokat, baktériumokat), vagy plazma szűrővel (elektromos úton semlegesíti a vírusokat, baktériumokat) ellátott modelleket.

Ha bizonytalan a választásában, forduljon szakértő kollégáinkhoz. Cégünk jelen helyzetben is 27 éves tapasztalatával, feltöltött árukészlettel, gyors és ingyenes kiszállítással, országos telepítéssel (szerelőink kesztyűben és szájmaszkban dolgoznak), valamint szakszerű és barátságos vásárlási tanácsadással áll az ön rendelkezésére!

Emellett meglévő klímaberendezését ne feledje el minden szezonban az első használat előtt kitisztíttatni klímaszerelővel. Csak így garantálható, hogy a készülék képes kiszűrni a levegőben terjedő ártalmas anyagokat, és segít tisztábbá tenni otthona levegőjét.

Az alábbiakban megtekinthet néhány népszerű és alkalmas modellt.

A lenti készülékek nagy mennyiségben elérhetőek raktárunkból. A Fisher Summer és Midea Blanc modelleket csak hűtésre, páramentesítésre és a levegő átmosására javasoljuk. A Midea Mission II és Gree Amber modellekkel bátran fűthet is, és hideg napokon sem kell nélkülöznie velük a levegő átmosását.