A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Klímatelepítés akár 2 napon belül!

Több száz klíma raktárkészletről, azonnal!

Klímaértékesítés telepítéssel az ország egész területén, teljes adminisztrációval! Ön csak a klíma előnyeit élvezze!

Ne habozzon, forduljon hozzánk most, mert mi TELJES KÖRŰ szolgáltatásban részesítjük, a papírmunkát is beleértve! Hívja szakértő munkatársaink a következő telefonszámokon (munkanapokon 8-17 óra, szombaton 8-12 óra között):

Ingyenes szállítás!

Mi vigyázunk önre!

Szerelőink a jelenlegi CoVID19 vírus miatt mindent elkövetnek, hogy ön és lakása is vírusmentes maradjon.
Munkatársaink kesztyűben, és szájmaszkban végzik el a telepítési és karbantartási munkálatokat is!
Maradjon otthon, gondoskodjon klímaberendezésről, vagy ha már rendelkezik vele akkor a karbantartásáról.

Ide kattintva pedig tudjon meg többet arról, hogy hogyan segíthet a klímaberendezés a koronavírus elleni küzdelemben!

Áruházunk teljes kapacitással és hatalmas árukészlettel működik továbbra is!

Kiegészítők - Aereco

Az intelligens szellőztetés úttörője a francia Aereco vállalat. Több mint 30 éve meghatározó szereplője piacának, a folyamatos fejlesztéseiknek köszönhetően innovatív szellőzőrendszer elemeket gyártanak, melyek megteremtik az ügyfeleik számára a jobb légminőséget, és hozzájárulnak az energiatakarékos otthon fenntartásához. Az aereco szó pontos jelentése (AERation ECOnomique) gazdaságos szellőztetés. Pierre Jardinier 1984-ben alapította két társával a céget, együtt tervezték meg az első páratartalmat érzékelő és szabályozó szellőző elemet. Kis műhelyben kezdtek neki a munkának, mára több leányvállalattal és partnerrel (főként Európa, Kína, Japán, Egyesült Államok és Oroszország) és profi francia telephellyel és gyártósorral rendelkeznek. Magyarországon 2000 óta vannak jelen. A higro(pára)szabályozású szellőző rendszer világszinten egyedülálló. Az adott épületben élők szükségleteihez igazítja a szellőző levegő mennyiségét, ezáltal minimalizálja a fűtés álltal keletkezett hőveszteséget és optimálissá, jobbá teszi a légcserét, a nagyobb komfort érzet eléréséért. A szabályozott szellőztetés megelőzi a páralecsapódást, nem lesznek nedvesek a hidegebb falrészek, így a penész sem tud kialakulni. Az Aereco termékek egyedi megoldásokat nyújtanak a folyamatos fejlesztéseik és kutatásaik álltal, a különböző lakóépületek esetében, mint például: családi házak, irodák, középületek, orvosi rendelők, óvodák, iskolák szükségleteihez kínálnak légtechnikai megoldásokat. Szellőztető berendezéseik között találunk mozgás, CO2, VOC (illékony szerves anyag) és jelenlét érzékelő készülékeket. Termékeik világszerte sikeresen hozzájárulnak a lakóépületek energiafelhasználásának csökkentéséhez és gazdaságos üzemeléséhhez, Európában több millió lakásban teljesítenek kiválóan! Nézze meg kínálatunkban őket!

Rendezés:

Aereco BXC 211 higroszabályozós légelvezető elem

Rendelhető
19.825 Ft

Aereco BXC 213 mozgásérzékelős légelvezető elem

Rendelhető
28.054 Ft