A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Hőszivattyúk - Gree

A levegő-víz hőszivattyú egy komplett, mindent kielégítő rendszert nyújt ingatlanja használati melegvíz ellátására, hűtésére, fűtésére. Két kivitelben kaphatóak, monoblokkos rendszerűek, ahol egyben van a kültéri és beltéri egység, és osztott (split) rendszerűek, ahol a kültéri és beltéri egység külön állnak. Használható padlófűtéssel, radiátorral, ventilátoros hűtő-fűtő berendezésekkel (pl. Fan Coil) is.

Mikor válasszuk a levegő-víz hőszivattyú rendszert? Ha fontos számunkra a kiemelkedő energia hatékonyság (H és Geo kedvezményes tarifák is elérhetőek, mellyel tovább csökkenthetők a költségek), a rugalmas kiépíthetőség, könnyű telepíthetőség, és nem utolsó sorban a környezetbarát megoldásokat keressük. Nem jut füst, korom a levegőbe, csendes, és az intelligensen szabályozható. A rendszer hátránya, hogy a kültéri egysége helyigényes. Minden más esetben kényelmes, komplett megoldást nyújt otthona számára!

Hőszivattyús rendszer vásárlása előtt, szükség van a lakás energetikai felmérésére, mely egy épületgépész által elvégzendő feladat. Meg kell tervezni a pontos teljesítményt, mely függ a meglévő és/vagy tervezett fűtési rendszertől (radiátor, fancoil, padló vagy felületfűtés), a csövek keresztmetszetétől, a lakás hőveszteségétől (a szigeteltség fokától, esetleges hőhidaktól), és még számtalan tényezőtől. Látatlanban egy felelősségteljes cég nem tud Önnek válaszolni arra a kérdésre, hogy mekkora kapacitású készüléket vásároljon. Kérjük, hogy vásárlás előtt feltétlen egyeztessen szakemberrel.

A Gree márka a világpiacon egy meghatározó minőséget képvisel, a gyáruk együtt működik a világhírű Daikin céggel, ezzel is a megbízhatóságukat és fejlődésüket emelik. A Gree nyerte el a téli olimpia beszállítói pályázatát 2014-ben Szocsiba.

Kiváló ár-érték arányú klímák, melybe praktikus funkciók lettek beépítve, mint az áramszünet memória, turbó gomb, kellemes éjszaka üzemmód, automata tisztítás, Cold plazma, többszörös szűrőrendszer, gyerekzár és LED kijelző. A Cold plazma légszűrő technológia hatástalanítja a baktériumok, vírusok, penészgombák 90%-át, megsemmisíti a kellemetlen szagokat és negatív töltetű ionokat enged be a légtérbe, ez által frissíti a levegőt. Klímáik inverteres technológiával készültek, mely biztosítja energiatakarékosságukat (A+).

Oldalfali klímákra 10 év garanciát vállal a gyártó. Tekintse meg Gree klímánkat!

Rendezés:

Gree Versati IV GRS-CQ6.0Pd/NhG4-E monoblokkos levegő-víz hőszivattyú 6 kW

Rendelhető
1.781.007 Ft

Gree Versati IV GRS-CQ8.0Pd/NhG4-E monoblokkos levegő-víz hőszivattyú 8.2 kW

Rendelhető
1.883.103 Ft

Gree Versati III GRS-CQ6.0Pd/NhH2-E osztott levegő-víz hőszivattyú 6 kW

Rendelhető
1.974.348 Ft

Gree Versati IV GRS-CQ10Pd/NhG4-E monoblokkos levegő-víz hőszivattyú 10.2 kW

Rendelhető
2.179.527 Ft

Gree Versati III GRS-CQ8.0Pd/NhH2-E osztott levegő-víz hőszivattyú 7.5 kW

Rendelhető
2.265.347 Ft

Gree Versati IV GRS-CQ12Pd/NhG4-M monoblokkos levegő-víz hőszivattyú 12 kW

Rendelhető
2.364.483 Ft

Gree Versati III GRS-CQ10Pd/NhH2-E osztott levegő-víz hőszivattyú 10 kW

Rendelhető
2.367.443 Ft

Gree Versati IV GRS-CQ14Pd/NhG4-M monoblokkos levegő-víz hőszivattyú 14.2 kW

Rendelhető
2.403.941 Ft

Gree Versati IV GRS-CQ16Pd/NhG4-M monoblokkos levegő-víz hőszivattyú 15.7 kW

Rendelhető
2.505.543 Ft

Gree Versati III GRS-CQ12Pd/NhH-M osztott levegő-víz hőszivattyú 12 kW

Rendelhető
2.650.549 Ft

Gree Versati III GRS-CQ14Pd/NhH-M osztott levegő-víz hőszivattyú 13.4 kW

Rendelhető
2.761.523 Ft

Gree Versati III GRS-CQ16Pd/NhH-M osztott levegő-víz hőszivattyú 16 kW

Raktáron
2.942.041 Ft