A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.
text_mobile_product Menü

Összehasonlítás

Most legyen előrelátó! Jövőre is lesz nyár és kánikula!

Vásároljon most hűtésre optimalizált klímáink közül 15% kedvezménnyel
és egy héten belüli telepítéssel, így jövő nyáron már nem kell, hogy ezen főjön a feje!

Ajánlatunk a készlet erejéig, de legkésőbb október 31-ig tart. A teljes választék itt található. Használja az ELORELATO kuponkódot a kosárban, telefonon értékesítőjénél, vagy a megjegyzés rovatban!


Klímaértékesítés telepítéssel az egész országban, teljes adminisztrációval!

Ön csak a klíma előnyeit élvezze!

Ne habozzon, forduljon hozzánk most, mert mi TELJES KÖRŰ szolgáltatásban részesítjük, a papírmunkát is beleértve!
Hívja szakértő munkatársaink az alábbi telefonszámokon (munkanapokon 8-17, szombaton 8-12 óra között):
Havasi Ádám 06-30/420-5630,
Berke Bálint 06-30/571-9944,
Kovács Tamás 06-30/220-2600,
Árvai Krisztina 06-30/903-9793,
vagy kérjen visszahívást itt!

Valamennyi általunk forgalmazott klíma inverteres!

Klímák szervertermekbe

A szerverparkok, szervertermek hűtésére speciális klímaberendezésekre van szükség. A számítógépek folyamatos hőt termelnek, ezeket el kell vezetni, a helyiséget megfelelő hőmérsékleten kell tartani. A lakossági klímák ennek a feladatnak az ellátására nem elegendőek, mivel a szerverek számítógépeit télen, nyáron folyamatosan kell hűteni, nehogy túlforrósodjanak és e miatt leálljanak, ezzel hatalmas anyagi károkat okozva. A lakossági klímáknál a legtöbb klímagyártó a külső hőmérsékletet +16 fokban határozza meg, ennél alacsonyabb hőmérsékletnél, már nem működnek megfelelően. Ezért is van szükség olyan berendezésekre, amelyek képesek a legszélsőségesebb körülmények között is a megfelelő hőmérsékletet biztosítani. Erre inverteres szerverhűtésre is alkalmas spilt klímaberendezéseket javasolunk. Ezek a klímák alkalmasak a folyamatos üzemelésre és télen -15 fokos külső hőmérséklet esetén is képes a szervertermet hűteni. Főbb jellemzői között megemlíthetjük az alacsony energiafogyasztást, a nagyfokú üzembiztosságot és a megfelelő teljesítményt. Egyes modellekhez wifi vezérlést is beszereltek. A szerverklímákat érdemes negyedévente karbantartani, a nagyobb igénybevétel miatt. Nézze meg ajánlatunkat!

Rendezés:
Nézet:
Rendelhető
633.730 Ft 538.671 Ft
Központi raktáron
976.630 Ft 878.967 Ft
Központi raktáron
1.116.330 Ft 1.004.697 Ft