A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.
Termékek Menü

Galletti MPE 010CM léghűtéses folyadékhűtő 9.25 kW

Ár:
1.302.385 Ft
Cikkszám: GL021BC_MPE010C0_005
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Márka: Galletti

Leírás és Paraméterek

Leírás:

Az MPE sorozathoz használt R410A-hoz kifejlesztett 8 mm-es rézcsövekkel ellátott lamellás hőcserélők emelt hőcserélési hatékonyságot és csendes ventilátor működést tesznek lehetővé.
A megnövelt felületnek köszönhetően 51°C-os külső hőmérsékleten is garantált a hidegvíz előállítása és az összes modellnél biztosított a 2,95-ös átlagos energiahatékonysági érték nyáron (EER) és a 3,25-ös érték télen (COP). Ez "A" energiaosztálynak felel meg az Eurovent Energia Hatékonysági besorolása szerint.
HATÉKONYSÁG MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT
Egy légkondicionáló rendszer a működési időtartama 90%-ában a névleges teljesítményének kevesebb, mint 60%-án üzemel. Erre kínál megoldást a kétkompresszoros, egykörös MPE-T modell, amely kiemelkedő részterheléses hatékonyság (ESEER>4) mellett szélsőséges hőmérsékleti körülmények között is képes üzemelni. 
Ilyen esetekben a mikroprocesszoros vezérlés aktiválja a részterheléses üzemmódot, megduplázva ezzel a működő kompresszor rendelkezésére álló kondenzációs felületet.
Az elektromos fordulatszám-szabályozóval (rendelhető tartozék), valamint áramvonalas lapátokkal, illetve 6 és 8 pólusú motorokkal ellátott axiális ventilátorok minden körülmények között garantálják a csendes és hatékony üzemelést.
ADAPTÍV SZABÁLYOZÁS
Az elektromos vezérlés a külső hőmérséklet függvényében, automatikusan eltolja a rendszer beállított vízhőmérsékletét, ezáltal csökken a fogyasztás és nő a hatékonyság. 
Alacsony víztérfogat esetén is lehetőség van puffertartály nélküli rendszer kialakítására, köszönhetően az automata kapcsolási differencia beállításnak, amely csökkenti a kompresszor indítási számát és ezzel növeli az élettartamát.
INTELLIGENS LEOLVASZTÓ RENDSZER
Az intelligens leolvasztó rendszer (az opcionálisan rendelhető, fejlett Carel pCO vezérlőegység tartalmazza) képes precízen észlelni a külső hőcserélőn, jégképződés miatt bekövetkezett teljesítménycsökkenést és a készülék normál üzemi működéséhez képest a minimumra csökkenti a folyamat idejét.

 

Főbb jellemzők

  • Hűtős kivitel
  • Léghűtéses kompakt folyadékhűtő 
  • Alacsony zajszint
  • Kültéri elhelyezés

Termékelőnyök

  • Eurovent minősítés
  • 1 hűtőkör
  • 1 kompresszor
  • Beépített hidraulikus modul (opció)
  • Dinamikus set point szabályozás
Típus Léghűtéses folyadékhűtő
Hűtőközeg típusa: R410a
Elektromos betáp 230-1-50 V-ph-Hz
Hűtőteljesítmény 9,25 kW
Maximális felvett teljesítmény 5,1 kW
EER 2,87
ESEER 3,38
Maximális áramfelvétel 26,3 A
Hűtőközeg töltet 2,87 kg
Légszállítás 7385 m3/h
Vízáram 1591 l/h
Méret (MagasságxHosszúságxMélység) 1250x1220x560 mm
Hangteljesítményszint 69 dB(A)
Hangnyomásszint 41 dB(A)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő