A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Fujitsu Design ASYG07KETF-B multi split klíma oldalfali beltéri egység 2 kW

Hívjon bizalommal, segítünk!

Munkatársaink munkanapokon 8-17 óra között állnak rendelkezésükre!
Nem ér el minket, vagy elmúlt már 17 óra?

155.800 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

Fujitsu, azoknak, akik a magas hatékonyság és kedvező ár kombinációját keresik. A Fujitsu Design ASYG07KETF-B multi split klíma oldalfali beltéri egység 2 kW-os beltéri egység a Fujitsu Desing sorozat része, elegáns megjelenés fehér és szürke színben. Fény változására módosuló színhatással rendelkezik, komplex szűrőrendszerrel kombinálva.
Főbb jellemzői: a gazdaságos üzemmódnak köszönhetően a vezérlőegység automatikusan változtatja a termosztát beállítást az aktuális hőmérséklet függvényében, hogy elkerülje a felesleges fűtést/hűtést. A berendezés heti programozhatósága alkalmazkodik élete menetrendjéhez A berendezés ionos szűrője ultrafinom kerámiaszemcsés bevonatú. Kibocsátott ionjaival megköti a kellemetlen szagokat okozó molekulákat. Az alma-katekin szűrő elektrosztatikus úton kiszűri az apró porszemcséket, a gombaspórákat és minden káros mikroorganizmust és az erősen antioxidáns hatású katekin vegyület elpusztítja a kórokozókat. A készülék előlapja könnyen karbantartható, tisztítása egyszerű.