A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Több száz klíma raktárkészletről, azonnal!

Klímaértékesítés telepítéssel az ország egész területén, teljes adminisztrációval! Ön csak a klíma előnyeit élvezze!

Ne habozzon, forduljon hozzánk most, mert mi TELJES KÖRŰ szolgáltatásban részesítjük, a papírmunkát is beleértve! Hívja szakértő munkatársaink a következő telefonszámokon (munkanapokon 8-17 óra között):

Ingyenes szállítás!

Fan Coil - Ventilátoros radiátorok - Gree

A fan coil rendszer ötvözi a hagyományos radiátort és a klíma berendezést. Sokkal többet nyújt, mint egy központi fűtési rendszer. Egy új rendszer kialakításánál alacsonyabb költséggel számolhatunk, mintha egy radiátoros rendszer mellé egy klíma rendszert is be akarnánk építetni. Ráadásként gyorsabban felfűti a helységet, mint a hagyományos radiátor, a ventillátorok segítségével. A fan coil elegáns, modern, legömbölyített formája dísze lehet otthonának, melyet falra, mennyezet alá, álmennyezet mögé és padlóra szereltethet. Pluszban a ventilátoros radiátorokba beépítettek egy kivehető és mosható légszűrőt, mely megszűri az átáramoltatott levegőt, így növeli otthona biztonságát és kényelmét.

A Gree márka a világpiacon egy meghatározó minőséget képvisel, a gyáruk együtt működik a világhírű Daikin céggel, ezzel is a megbízhatóságukat és fejlődésüket emelik. A Gree nyerte el a téli olimpia beszállítói pályázatát 2014-ben Szocsiba.

Kiváló ár-érték arányú klímák, melybe praktikus funkciók lettek beépítve, mint az áramszünet memória, turbó gomb, kellemes éjszaka üzemmód, automata tisztítás, Cold plazma, többszörös szűrőrendszer, gyerekzár és LED kijelző. A Cold plazma légszűrő technológia hatástalanítja a baktériumok, vírusok, penészgombák 90%-át, megsemmisíti a kellemetlen szagokat és negatív töltetű ionokat enged be a légtérbe, ez által frissíti a levegőt. Klímáik inverteres technológiával készültek, mely biztosítja energiatakarékosságukat (A+).

Oldalfali klímákra 10 év garanciát vállal a gyártó. Tekintse meg Gree klímánkat!

Rendezés:

Gree FPD-34BB4/A-K magasfali fan coil

Rendelhető
104.140 Ft

Gree FPD-51BB4/A-K magasfali fan coil

Rendelhető
111.905 Ft

Gree FPD-68BB4/A-K magasfali fan coil

Rendelhető
117.843 Ft

Gree FPD-85BB4/A-K magasfali fan coil

Rendelhető
131.546 Ft

Gree FP-51LM/D-K parapet fan coil

Rendelhető
163.062 Ft

Gree FP-68LM/D-K parapet fan coil

Rendelhető
172.197 Ft

Gree FP-51XD/A-K(E) kazettás fan coil

Rendelhető
179.505 Ft

Gree FP-85LM/D-K parapet fan coil

Rendelhető
181.789 Ft

Gree FP-68XD/A-K(E) kazettás fan coil

Rendelhető
200.972 Ft

Gree FP-102LM/D-K parapet fan coil

Rendelhető
201.886 Ft

Gree FP-85XD/A-K(E) kazettás fan coil

Rendelhető
211.935 Ft

Gree FP-125XD/A-K(E) kazettás fan coil

Rendelhető
252.129 Ft