A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Együtt a fenntartható jövőért és a környezetért

Tudjuk, hogy a klímaváltozás egyike a modern világ legnagyobb kihívásainak, amelyekkel szembe kell néznünk. Cégünk ezért elkötelezett a fenntarthatóság, a környezetvédelem és a környezetvédelmi törekvések mellett. Mindig kutatjuk az új lehetőségeket és területeket, ahol csökkenthetjük az ökológiai lábnyomunkat.


A fenntarthatóbb élet és a bolygónk védelme érdekében odafigyelünk a munkahelyi körülményekre, és arra buzdítjuk munkavállalóinkat, hogy az irodán-raktáron kívül is törekedjenek óvni a környezetet. Ügyelünk arra, hogy ügyfeleinket tájékoztassuk a környezetvédelem fontosságáról.
Rendszeresen osztunk meg információkat és tippeket arról, hogyan lehet csökkenteni az energiaszükségletet és fenntarthatóbb módon használni a klímaberendezéseket. Kínálatunkban olyan energiahatékony készülékeket kínálunk amelyekkel minimálisra lehet csökkenteni az energiafogyasztást. Ezek az eszközök korszerű technológiákkal vannak felszerelve, amelyek optimalizálják a hűtési és fűtési folyamatokat, csökkentve ezzel a káros kibocsátást és a környezetre rótt terhelést.

Ügyelünk a fenntarthatóságra.

Aktívan támogatjuk a környezetvédelmi kezdeményezéseket és projekteket, amelyek pozitív hatást gyakorolnak a környezetre. Például részt veszünk közösségi ültetvények létrehozásában, erdőtelepítési kezdeményezésekben és más zöld projektekben. Cégünk optimalizálta és fenntarthatóbbá tette a beszerzéseket, amelynek célja az olyan termékek és szolgáltatások előnyben részesítése, amelyek környezetbarátak és alacsony környezeti lábnyommal rendelkeznek. Ez magában foglalhatja az olyan termékek választását, amelyek újrahasznosíthatóak, tartósak vagy energiahatékonyak.

Energiahatékonysági intézkedéseket tettünk az irodákban és a raktárakban. Ilyen intézkedések a hatékonyabb ledes világítási rendszerek, az energiahatékony berendezések és az automatizált energiafelhasználás-ellenőrzés. Az iroda épületre felszerelt napelemes rendszerünk gondoskodik az energiaellátás fenntarthatóbbá tételéről. Gondoskodtunk a keletkező hulladék megfelelő kezeléséről és újrahasznosításáról. Ez magában foglalja a hulladék szétválogatását, a megfelelő hulladéklerakók használatát. Támogatjuk a papírmentes irodai gyakorlatot.

Reméljük, hogy ezek az intézkedések segítenek nekünk környezetünk megóvásában és a klímaváltozás elleni küzdelemben.