A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

AUX Sigma QFR3DI-C0-3 / ASW-H18E3D4 oldalfali mono split klíma 5.4 kW

Hívjon bizalommal, segítünk!

Munkatársaink munkanapokon 8-17 óra között állnak rendelkezésükre!
Nem ér el minket, vagy elmúlt már 17 óra?

374.900 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Az AUX Sigma QFR3DI-C0-3 / ASW-H18E3D4 oldalfali mono split klíma 5.4 kW -os berendezés zavartalan működik a legzordabb téli időjárási körülmények között is! Főbb jellemzői: Az Ultra Silent csendes működés üzemmóddal a friss levegő folyamatosan áramlik kellemetlen zajhatások nélkül. Flow4D légbefúvó rendszer által a beltéri egység képes vízszintes és függőleges irányú motorosan vezérelt légterelésre. Az utolsó beállítás automatikusan tárolásra kerül, így ki- és bekapcsoláskor, illetve üzemmódváltáskor is megmarad. Az Advanced Heating Belt technológiával ellátott automatikus tálcafűtésnek köszönhetően tökéletes választás fűtésre, -25 °C külső hőmérsékletig. A távirányítóba integrált hőmérő (I FEEL érzékelő a környezetében lévő hőmérsékletet közvetíti a beltéri egységnek, így maximalizálja a komfortérzetet, ami által pontos hőmérséklet szabályozást tesz lehetővé). A 8 °C-os temperáló üzemmóddal elkerülheti a vízkárt nyaralójában vagy nem használt épületekben. A berendezésben lévő iClean funkció hő segítségével sterilizálja a hőcserélőt. Az ezüst ion szűrő, és az AntiFungus gombamentesítő nagy részben elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, kellemetlen szagokat és káros anyagokat, egyben meggátolják a penész kialakulását. A berendezésben lévő UV sterilizáló a vírusok, a baktériumok és a gombák mellett a nagyobb méretű organizmusok ellen is hatásos lehet. A technológiának köszönhetően a helyiség levegőjét akár 98% hatásfokkal fertőtlenítheti már 1 óra üzemeltetés után. A készülék előlapja könnyen tisztítható, karbantartása egyszerű. A készülékben lévő porfilter mosható. A hőcserélő GoldenFin aranyozott bevonatos. A továbbfejlesztett halpikkely alakú légterelők FineMatt fehér borításúak.

Paraméterek

Tulajdonságok H-tarifa kompatibilitás Automatikus újraindítás áramszünet esetén Éjszakai üzemmód Öndiagnosztika Páramentesítő üzemmód Időzítő funkció Turbó hűtés üzemmód iFeel adaptív hőmérsékletszabályzás Négyirányú motoros lamellamozgatás (Flow4D) iClean öntisztító funkció Fűtés -25°C külső hőmérsékletig Health funkció UV sterilizálóval Ultra csendes működés AntiFungus gombamentesítő funkció Intelligens fűtésindítás Mosható porfilter ECO Energiatakarékos üzemmód Active Carbon filter Rejtett előlapi LED kijelző Silver Ion ezüst ion filter Intelligens leolvasztás GoldenFin aranyozott bevonat a hőcserélőn Könnyű, akár 1 fős installáció Integrált Wi-Fi vezérlés AntiFreeze temperáló funkció fagymentesítéshez R32 környezetbarát hűtőközeg Automatikus tálcafűtés Advanced Heating Belt trechnológiával 3+7 év kiterjesztett szavatosság Továbbfejlesztett halpikkely alakú légterelők SteelGrey acélszürke borítás