A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

AUX Gamma 2 JMR3DI-C0-2 / ASW-H18E3D4 oldalfali mono split klíma 5.3 kW

Hívjon bizalommal, segítünk!

Munkatársaink munkanapokon 8-17 óra között állnak rendelkezésükre!
Nem ér el minket, vagy elmúlt már 17 óra?

339.900 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Az AUX Gamma 2 JMR3DI-C0-2/ASW-H18E3D4 oldalfali mono split klíma 5.3 kW-os berendezés zavartalan működik a legzordabb téli időjárási körülmények között is! Főbb jellemzői: Az Ultra Silent csendes működés üzemmóddal a friss levegő folyamatosan áramlik kellemetlen zajhatások nélkül. Flow4D légbefúvó rendszer által a beltéri egység képes vízszintes és függőleges irányú motorosan vezérelt légterelésre. Az utolsó beállítás automatikusan tárolásra kerül, így ki- és bekapcsoláskor, illetve üzemmódváltáskor is megmarad. Az Advanced Heating Belt technológiával ellátott automatikus tálcafűtésnek köszönhetően tökéletes választás fűtésre, -15 °C külső hőmérsékletig. A távirányítóba integrált hőmérő (I FEEL érzékelő a környezetében lévő hőmérsékletet közvetíti a beltéri egységnek, így maximalizálja a komfortérzetet, ami által pontos hőmérséklet szabályozást tesz lehetővé). A 8 °C-os temperáló üzemmóddal elkerülheti a vízkárt nyaralójában vagy nem használt épületekben. A berendezésben lévő iClean funkció hő segítségével sterilizálja a hőcserélőt. Az ezüst ion szűrő, és az AntiFungus gombamentesítő nagy részben elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, kellemetlen szagokat és káros anyagokat, egyben meggátolják a penész kialakulását. A készülékben lévő Health hidegplazma-generátor sterilizáló hatású, az apróbb szennyeződéseket, vírusokat és baktériumokat akár 90%-os hatékonysággal képes eltávolítani a levegőből, ezzel védve az Ön és családja egészségét. A készülék előlapja könnyen tisztítható, karbantartása egyszerű. A készülékben lévő porfilter mosható. A hőcserélő GoldenFin aranyozott bevonatos. A légterelők FineMatt fehér borításúak.

Paraméterek

Tulajdonságok Automatikus újraindítás áramszünet esetén Éjszakai üzemmód Öndiagnosztika Páramentesítő üzemmód Időzítő funkció Turbó hűtés üzemmód iFeel adaptív hőmérsékletszabályzás Négyirányú motoros lamellamozgatás (Flow4D) iClean öntisztító funkció UltraSilent csendes működés üzemmód, akár 19 dB(A) AntiFungus gombamentesítő funkció Intelligens fűtésindítás Mosható porfilter ECO Energiatakarékos üzemmód PM2.5 filter Rejtett előlapi LED kijelző Silver Ion ezüst ion filter Intelligens leolvasztás GoldenFin aranyozott bevonat a hőcserélőn Fűtés -15°C külső hőmérsékletig Health funkció hidegplazma-generátorral Integrált Wi-Fi vezérlés AntiFreeze temperáló funkció fagymentesítéshez R32 környezetbarát hűtőközeg 3+7 év kiterjesztett szavatosság H-tartifa kompatibilitás FineMatt fehér borítás